Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop LX

bir ingilizin bir rus un senin benim yada bizim toplumdaki gibi dertleri yok.

tek istedikleri güzel vakit geçirmek.. o anı değerlendirmek. biraz ilgi algol tuttuğunu götür yani.

o nedenle ilk görüşte bunlar aptalmı acaba algısı oluşuyor herkes neden mutlu falan diye şaşırıyor insan.

ayrı bar türü yere .. istanbulda git. millet birini kesmeye başlar.. benim manitaya kim yangözle bakıyor falan filen. sonra kavga dövüş

konuyu viopa nasıl bağlarım.. hiç bilmiyom.

ayde ben kaçar.. atılmadan gidiyim bari .. film bakacam.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İsrail misillemesini, pzrtsi pala fiyatlar.
    Düşmek için sebep olsun ama ne olursa olsun.. Derdi bu..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fiyatlarsa olumlu fiyatlar. Olabilecek en güzel şekilde kapandı şimdilik o iş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bear abi sen bize bulmaca anlatma kemiksiz net ne var onu de

vurgun 700 mü 900 mü bu ay..

niye vurgun oluyor.
    bileğimizin/beynimizin/stratejimizin hakkıyla alacağız dalavere ile değil.

250k almak için başlamıştım, 850 ye kadar çıktım, geçen gün ne olduysa tüm tuşlara basıp bir çoğunu tekrar primleri geri vererek opsiyonları kapadım ve kullanım fiyatlarını değiştirip başka ops. poz. açtım ( ay sonu çok sıkıştırıyorlar sonra para bulamıyorum bulsam da zorluyor)
    geri 250 lere indim iyi ihtimal 400 ile bitirebilirim, kötü ihtimal kalan 2,5 iş gününde saçmalayıp her gün 150 puan salaklamaya geri verirsem sıfıra sıfır olur sadece nema getirisi kalır.

bakalım nasipte ne çıkacak >>> kesin k/z rakam 01/11/2024 te belli olur bende.

ama var ya işlem hacminde 1 numarayım 3. ve 4. hesabı bu vade hiç çalıştırmadım.
    şube hacimde 1. ve 2. sırada hesaplarım. onun hazzı yeter kimse geçemiyor
    siz yapmıyonuz bende kuruma komisyona çalışıyorum
    Bear_Bull
    @BearBull26

dalavere demedik bileğinin hakkıynan palanenin çakma bıyıklarını tek tek yoluyon işte.

bundan ala vurgun mu var baskın basanındır abi

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Fiyatlarsa olumlu fiyatlar. Olabilecek en güzel şekilde kapandı şimdilik o iş.
    Aynı düşünsedwym 100 uçakla yağılan saldırıda sadece 2 asker ölmüş Qllah bilir onlarda ya balkondan düşmüştür ya araçla trafik kazası yapıp ölmüştür israille iran tabi özellikle iran kendi aralarındaki çatışmayı komedi programına döndürdüler
    bir halt olacağı yok.

6. cüppeli çakıçı görüsmesi ne komik trajetik memleket olduk ya..

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunlara birşey olmaz rallide milyonlar kazandılar..

100de biri değildir bu ceza kaldırdıklarının yanında.
    aynen 2017 2021 arasi belki dünya varlık yaptılar bu adam yüzünü hiç gostermiyordu
    Yatırım tavsiyesi değildir.

insanoğlunun bir virüsten farkı olmadığını dünyayı kemirdiğini tüm kaynaklarını ve yeşili yok ettiğini söylemiştik burada.

ozamanlar yeşil enerjinin y si bile yoktu dünyada.

ben bu karbon ayak izi .. % 100 yenilenebilir enerji hikayelerine çokta inanmamıştım.

artık binler milyonlar değiliz .. 10 milyar insan yaklaşık dünyayı mahvediyoruz

10 milyar etçil bir karıncanın sizin bedeninizin kemiklerini sıyırması kaç saniye veya dakika alır . ? bir düşünün.

çağrı mertin bilmem kaçıncı iklim krizi hakkında videosundan sadece biri daha geldi. 2080 yıllarında dünya resmen kavrulacak.

bu yaz zaten doğru düzgün dışarı bile çıkamadım her sene daha sıcak.

bu bilim kanalına .. yeşil enerji.. bioenerji , karbon ayakizi vs gibi gelen reklam taleplerini tahmin edebiliyormusnuz ?

Türkiyenin en büyük kanallarından biri. bilimde tr de birincidir. !

Tüm Sorunlarımızı "Yeşile Boyayarak" Çözebilir miyiz?

https://www.youtube.com/watch?v=jQddKtAMPDA

Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •