Sayfa 165/177 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon
Arama sonucu : 1414 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

Alıntı Originally Posted by Zeplin Yazıyı Oku
    nasrettin hocanın borç ödeme hikayesini anımsattı

valmartın Türkiyede ofis açmasından paytağın ihracat yapmasına hangi ara nasıl geldiniz !!
    varmı resmi bir altyapısı, anlatabilir misiniz ?
    svg dostum, bahsi geçen konunun sanırım resmi bir altı yapısı yok.... aramızda kalsın pek umrumda da değil....
    ama resmi alt yapı yerine elimde bir resim var... izninle bunu gönderiyorum...
    kısa yorumu ise, daralan mürdüm kanal içinde sıkışmış bir kahve var..yukarı kırarsa güzel olur.. bu olası sert hareketler alttaki roza ve turkuaz sıfır seviyesine doğru çekebilir... bu durumda arkaya yaslanma zamanı gelebilir..
    kazancın bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

endekste son 2 tepemiz 10.109 ve 10.159 da. bu seviyeleri geçip te 10.263 ten dönerse palaya bütün bildiklerimi okurum.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Adam olanın sayın hayet ama bunlar hırsızoğulları inşallah dediğiniz gibi olur

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    svg dostum, bahsi geçen konunun sanırım resmi bir altı yapısı yok.... aramızda kalsın pek umrumda da değil.

ama resmi alt yapı yerine elimde bir resim var... izninle bunu gönderiyorum...
    kısa yorumu ise, daralan mürdüm kanal içinde sıkışmış bir kahve var..yukarı kırarsa güzel olur.. bu olası sert hareketler alttaki roza ve turkuaz sıfır seviyesine doğru çekebilir... bu durumda arkaya yaslanma zamanı gelebilir..
    kazancın bol ve daim olsun..

İlginize çok teşekkürler,
    sizin de kazancınız bol ve daim olsun sv. Esozcan

günlük ve haftalık taramalarda olumlu sinyallerin artması önümüzdeki ayın daha keyifli geçebileceği beklentisini güçlendiriyor..

yine de taşıdığımız senedin İMKB içinde olduğunu unutmamakta yarar var..

6. terbiyesizlerin bokunu çıkardığı "eşşeğin şeyi" tablosu
    2023 sonu başvurduğu GES dışında yatırım yok!
    (yanlış anlaşılmasın TEŞVİKli)

*** borsada işlem görmemesi gerekenlerden ***
    acilen SPK/Bakanlığın el atması lazım

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    24 Temmuzda Orhan beyin "bir dahaki genel kurulda bunları konuşmayacağız" lafını yanlış mı anladık acaba
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bence çok yakın bir zamanda 1/1000
    imar başvuru haberi gelecek...haberden maks. 2 ay sonra da onay ve askı haberi gelir.
    Umarım öyle olur ancak çok iyimsersiniz sn. Hayek
    2025 Mayıs gibi yapılacak genel kurulun 2. ayağında aynı soruyu 3. kez! kendisine sorduğunuzda Orhan bey, kendince uygun gördüğü açıklamayı yüzümüze yapacaktır

endeks ile ilgili yorumlarımı genelde bu sayfaya yapardım ama bu sefer TTKOM sayfasına yaptım.. ancak ttkon sayfasını kullanmak burayı unuttuğum anlamına gelmez.. iyi çalışmalar..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52205&page=218

Sayfa 165/177 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •