Sayfa 297/659 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Yeni modellerin kar marjı daha iyi
    Froto nun borçları usd ve euro . Bu ortamda finansman gideri fazla olmaz
    Son ihracat bilgilendirmesinde birim araç satış fiyatları şimdiye kadar en yüksek yerde
    Ama tabi olmadık bir kalemden gol yeme imkanı herzaman mevcut
    Döviz kuru en kritik faktör. Gerisi detay.

2. Batılı markalar batarya işini Çin ile rekabet edebilir fiyata getiremezse elektriklide işi uzatırlar.
    Çin buna bir çare bulamaz.
    Ford motor işleri nispeten iyi olmalı olmazsa da froto etkilenir ama gecmişte de iyi değildi.
    Froto abrupadaki tüm işleri kendine bağlarsa daha sağlam iş yaparlar.
    Bu fikrimi koruyorum.
    Amerikan rüzgarını arkasına alan daima ilerler. Ytd

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Emalarin yogunlasma bolgesine geri gelip orayi bi daha test ederek suphesi olanlari doktu sanirim.

http://share.matriksdata.com/shareMa...10301647467249

Bilanco ile hedef 1100 ve 1250
    Ema 960'tan gecmiyor mu?

Yarın mutlaka oraya değdirecek. Sinyalini verdi.

Ayrıca yarın alan parasını pazartesi yatıracak.

Haftasonu riski de yok. Iranla israilin kayikçı kavgası geçti sayılır.

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Kar marjı iyi gelirse 1100
    Kar marjı kötü gelirse 800
    Hissede hikaye kalmadı...

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku

Güçlü duruyor ama son mum asılı adama benziyor

eğer o mum asılı adamsa ve fiyat 1000 in altına sarkarsa direncinden aşağı salması muhtemel

tahmindir yatırım tavsiyesi değildir, kısacı al satçı değilim biriktirici ve kalıcıyım :D
    1000 altı düzeltmesi sürpirz yok, salacağı belliydi

200 günlük (1008) direncinin olduğu yerde ekstra önceden destek olmuş şimdi direnç görevi gören güçlü bir direnci var(1016) ilkinde kıramaması normal, ama gene deneyecektir diye düşünüyorum önce bir altı yoklaması lazım gelir, altı bir kolaçan edecek gibi duruyor belkide diktörgenin üstü için pullback yapıyordur 967 yi tekrar deniyordur ordan güç alır bilançonun iyi gelmesine bağlı olarak

ayrıca trend başlangıcı için açı fazla dik duruyor gibi...

gelecek bilançoya bağlı olarak kıvama getiriyorlar diye düşünüyorum yatayda bekliyor ve ilerliyoruz 3.çeyrek durumuna göre hareket verecekelr gibi zaten çok kalmadı kaldı 4 gün destek dirençler yukarda mesele 859,5-967 diktörgenine dönmemesi (967 altına sarkmaması, 3 gün 967 altı kapanış yapmaması ya da 967 nin altına yüzde 1,5 fazla sarkma yapmaması) artı dikdörtgen içine girse bile en azından ilk desteklerinden en kötü ihtimalle çok eskiden gelen mavi çizgi trend desteğinden güç alması ytd

dmı güç göstergesi 18 lerde, bu çok iyi.... eğer yeşil çizgi üstte kalmayı başarabilirse açıklanacak iyi bilançoya bağlı olarak geçmişte sürekli kendini tekrar eden şu senaryonun gerçekleşme olasılığı var 30 altı güç göstergesinden gelip yeşil çizginin üstte kaldığı senaryolar tadından yenmeyecek senaryolar ama tabi bilançonun güzelliğine bağlı ayrıca geçmişte tekraraladığı ahreketlere göre dha zayıf durumda şua an ytd bilanço güzel gelirse dahi ben olsam 859,5 a değdrip ya da 900 altına biraz sarkıtıp (896.5) sON BİR DÜZELTME ve düşüşten sonra kısacıları döküp sonra götürürüm orasıda ayrı bir senaryo tabi... bilanço kötü gelirse zaten malum ytd :D
    Son düzenleme : logologo; 31-10-2024 saat: 04:40.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bankacilik disinda yapilan tüm tahminler enf. muh. bilinmezligiyle muğlak kalıyor. Cimsa dışında elle tutulur bir tane 3ç bilanco gormedim, hepsi patlak geliyor ki bundan ne bekleyeceğiz, bir de bu enf. muh ortaminda devasa hbk getiren froto 2023 4ç baz etkisi ne olur düşünmek bile istemiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dikdortgen icine girmeyelim tekrar. Bu bize yeter.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Froto Romanyada batarya montaj hattini devreye almış. Yeni yıl ile birlikte ilk elektrikli üretimleri başlaması bekleniyormuş
    https://acarom.ro/blog/ford-otosan-i...ce-in-romania/

Sayfa 297/659 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •