Kulucka dostum , Italyaya yapilan sevkiyat cam ambalaj uzerine . Hissedar dostum bununla ilgili bilgim yok uzun zamandir yatirim iliskileri ile konusmadim su anda hayalet moddalar ayni benim gibi. Cok can sikmaya basladi bu habersizlik , yeni gelen makinalar ve son yatirimlar ile ilgili de hic bilgi yok. Tek gorunen sirketin tikir tikir isledigi ve finansallari iyi yonettikleri. Benim icin her zaman Satis ve Favok degerli muhasebesel enflasyon net zararlarina bakmiyorum. Gediz ambalajdan ziyade plastikte ozellikle cok iyi ivme var zaten bu rakamlar bedava , sirketin pazar probleminin olmamasi TL ile is yapmasina ragmen kaynaklarda dolar bazli iyi bir yukselis var , Patronda fenerbahce islerini birakmis takim elbisesini giymis kendini sirketi gostermeye calisiyor. Yavas yavas kurumsallasmanin isaretleri. Ilerleyen donemlerde cok daha guzel yerlerde olacagini dusunuyorum. Sirket kazaniyor sira bizede gelecektir. Cok selamlar.
Üstadım, geçmiş yıllarda sık sık, ama mesaj ama telefonla irtibatım vardı Yİ ile...Baktım ki şirketi benim kadar bile bilmiyor, bıraktım...
Normal şartlarda yeni iş ilişkilerinin şablona uygun bir şekilde KAP'ta bildirilmesi lazım ama İsmailciğim gidiyor X'deki özel hesabından bildirim yapıyor...
Çap bu kadar yani...Ne diyelim ki ?!...Ha, işlerini gayet güzel yapıyor şirketi (hem de bu berbat konjonktürde gayet agresif bir hızda) büyütüyorlar mı, evet...Hakkını yiyemem...
Zaten bunun için buradayım...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ehehe Inan bende ugrasmiyorum artik. Bizlerin sirketi Huseyin beyden daha iyi bildigi kesin yada bizden daha iyi biliyorda saklamak istiyor mu diyelim )) . Ibrahim Basol gercekten degerli bir buyugumuz , gediz plastik genel muduru Fatih bey de vizyonlu bir arkadasimiz , Ismail bey de o vizyona giriyor gibi... Ben hep burdaydim burda olmaya devam edecegim. Yolumuz uzun ve engebeli bu trene cok inen binen olacak ama trenin son istasyonunu gorenler hakdecektir. 7.2 milyon tl ye kadikoyde daire veriyorlar onumuzdeki donemde bunun yerine %1 gedza almak daha akillica olacaktir. Cok slmlr YTD.
Şirketteki ketumluk vizyon gereğidir muhtemelen, Hüseyin de ona göre davranıyordur illaki...Piyasa değerinin yüksek olmasının şirket yöneticileri için bir gurur kaynağı olduğu olgusu tüm piyasalarda global bir anlayıştır oysa ki...İtalya, Mısır vs açılımlarından bihaber yatırımcı gelip senin şirketine ortak olur mu, olmaz...Zaten uzun vadeli grafiğe bakınca da anlaşılıyor bu sümsük davranış tarzı...Bu potansiyele rağmen 1.28 PD/DD radyosu her şeyi izah ediyor kanımca...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri