Sayfa 779/906 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Pazartesi günü ne var hocam.
    Byd basın açıklaması var... Yatırım ve diğer konularda açıklama yapacaklarmış...

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Byd basın açıklaması var... Yatırım ve diğer konularda açıklama yapacaklarmış...
    4 kasımda diye hatırlıyorum....bu toplantıda yol haritalarını anlatmaları ve bu anlatımlarında limanlara değinmeleri çok iyi olacak...bu ihracat işini hangi limandan yapacaklarını da anlatırlarsa süper olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. piyasa beklentileri alır gerçekleri ise satar..geçmişte çokça yorum yaptığım atatp ye güzel haberler gelmiş...darısı egegübrenin ve diğer geçmişte aldığım hisselerin başına olsun diyorum...hikayesi olmayan hisseleri almak istemiyorum...büyümeye istekli hisseler olmalı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Teşekkürler, bu da önemli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Teşekkürler, bu da önemli.
    bizim ile ilgili bir kelime söylemeleri yeterlidir...bakalım neler söylenecek ???

6. mevuat faizlerine stopaj vergisi gelmiş arkadaşlar...buna göre stopaj oranı vadesiz ihbarlı hesaplar ile 6 aya kadar vadeli hesaplarda %7,5 tan %10 a..1 yıla kadar vadeli olanlarda %5 ten %7,5 a ..bir yıldan uzun vadelerde ise %2,5 tan %5 e çıkarıldı...düzenleme 31 ocak 2025 e kadar geçerli olacak...

bu durum faizlerdeki paranın çözülüp borsaya akmasına yardımcı olur...bunun üzerine bir de kasım ayında faizler düşürülürse ?? (ki öyle bir beklenti var ) o vakit de borsa için iyi günler geliyor demektir...borsa nehrine su girmeye başlar....

Ne oldu?
    BYD vaz mı geçti.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Ne oldu?
    BYD vaz mı geçti.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dostum biz beklentileri çok önceden satın aldık...zaman ilerledikçe piyasa yeni yeni bu beklentiyi satın alacak...tabi geç kalanlar trenin sonlardaki vagonlarına binmek zorunda kalacak...borsaya yavaş yavaş para akışı olacak...piyasa sermayesi düşük ve hikayesi olan hisselere giriş yapacaktır...sabırlı olmak lazım...

Sayfa 779/906 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •