Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın:
“Tüpraştaki patlamada endişe edilecek bir durum yok.
Bütün kurumların bildiği bir tatbikat esnasında patlama oldu.
Yaralı bilgisi yok.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın:
“Tüpraştaki patlamada endişe edilecek bir durum yok.
Bütün kurumların bildiği bir tatbikat esnasında patlama oldu.
Yaralı bilgisi yok.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tüpraş: Rafineride Diğer Faaliyetler Normal Bir Şekilde Devam Ediyor-Bloomberg HT
Tüpraş: Yangın Kontrol Altına Alındı, Ünite Kontrollü Bir Şekilde Devre Dışı Bırakıldı-Bloomberg HT
Tüpraş: Olaya Anında Müdahale Edildi, 12 Kişi İlk Tespitlere Göre Hafif Şekilde Yaralandı ve Tetkikler İçin Hastaneye Sevk Edildi- Bloomberg HT
(Yenileme)Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi
Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.
Şirketten yapılan açıklamada, saat 13.30 civarında Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.
Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Geçmiş olsun Tüpraşım.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Bilançomuz hayırlı olsun
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Öngörüler
05 Ağustos 2024 tarihinde 2024 yılı altı aylık sonuçlar ile beraber açıklanan, yaklaşık 12 ABD doları/varil Tüpraş ürün marj beklentisi, %85-90 kapasite kullanımı ile yaklaşık 26 milyon ton üretim ve 30 milyon ton toplam satış hacmi ve yaklaşık 400 milyon ABD doları yatırım beklentisi güncelliğini korumaktadır
İş yat ve Garanti iyi tahmin etmiş karı.
Yer İmleri