Bilançoda çok olumsuz bir finansal sonuç gelmediği sürece bu fiyatların rakamsal bir açıklaması bana göre kalmadı.
Sabretmek gerekiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir...
BİZİM TOPTAN nın cirosu %25 azalmış
..........3.Ç...............3.Ç
ciro: 8.776.621.....11.673.830
migros beklenti üstü favök ve kar..
favök beklenti 4.2 gelen 5.6
net kar beklenti 1.9 gelen 3.1 milyar
--3. çeyrekte MİGROS da ciro %12 artarken, bürt kar marjı %53 artmış; müthiş...
--orta ve üst gelir gurubuna (tuzu kurulara) hitap etmesinden olsa gerek...
Sebebi sizin algılayamadığınız bir gerçekten Sayın ft-2..Fâhiş fiyatlarla mal satması da öyle sizin ifâde ettiğiniz gibi maliyetin üzerine %20 filan değil..Size de belgeleyerek Facebook Sayfamdaki arkadaşlarıma da bir örnek verdim..Doğruluk marka Trakya tipi kaşarı eşim Migros'dan 839tl/kg'ye,ben ise 150 metre ötedeki Özkuruşlar Market'den 500tl/kg.'a aldık.Migros Fiyatı %67.8 daha pahalı..Millet bu fiyatlara rağmen hâlâ neden Migrosu tercih ediyor?Sebebi karı-koca çalışanların market market dolaşacak vakitleri yok!Ve onlara hitap eden her türlü mal Migroslarda ve nispeten onlarında mukim olduğu daha mutena semtlerde var..Küçük ve yerel zincirler ise çoğunlukla oralarda yoklar.Migros da bunları görüp fiyatlarını şişiriyor..20 yıl öncesi ben ve eşim de aynı durumda idik..Bunu ilk açıkladığımda yan çizdiniz ve basma kalıp bir sözle yanıtlayarak beni de takmadınız ama gerçek budur beyefendi..Saygılar..
Yer İmleri