Sayfa 4/333 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 25 - 32 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by aaron Yazıyı Oku
    Bilanco beklenti altı gelirse hedef seviyeleri nasıl olur? 90-100 bandı gelir mi? 200 haftalık ortalama oralarsan geciyor dolar bazında
    Bişey söylemek zor. Kötü bilançoyu 140 dan 114 e düşerek fiyatladığını düşünüyorum ama Ccolanın haline bakın bugün -8 basmışlar oraya da. Her şey olası şu saatten sonra 100 e de gitse şaşırmam.

2.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Cehâletimi mâzur görün..Bir sorum olacak açıklayamadığım için..Ülker'in Ödenmiş Sermayesi 369.275.855 tl.Bunun %39.08'i dolaşımda..Yâni 111.078.177 adedi.Paylaştığınız tabloda ise yalnız Ünlü Menkul Değerlerin stoklarında ise 197.123.325 adet gözüküyor..Benim dayandığım bilgiler "bigpara'nın" Ülker sayfasından alınmıştır.Bu nasıl oluyor anlayamadım..Kaldı ki Ünlü Co.'da Dolaşımdaki hisselerin bu kadar büyük bir kısmının bulunması da tuhaf değil mi?Yanılıyorsam lütfen açıklamanızı istirham ederim.Peşin teşekkürlerimle...
    Benim de bildiğim kadarıyla mkk’ya kaydı yaptırılan hisse adedi takasta bu şekilde görünüyor, dolaşımda değil ancak satmak isterse mkk onayı gerekmeksizin istediği zaman tahtada satma hakkına sahil olduğu adetler

Bilançoda çok olumsuz bir finansal sonuç gelmediği sürece bu fiyatların rakamsal bir açıklaması bana göre kalmadı.
    Sabretmek gerekiyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

BİZİM TOPTAN nın cirosu %25 azalmış
    ..........3.Ç...............3.Ç
    ciro: 8.776.621.....11.673.830

5. migros beklenti üstü favök ve kar..

favök beklenti 4.2 gelen 5.6
    net kar beklenti 1.9 gelen 3.1 milyar

--3. çeyrekte MİGROS da ciro %12 artarken, bürt kar marjı %53 artmış; müthiş...
    --orta ve üst gelir gurubuna (tuzu kurulara) hitap etmesinden olsa gerek...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --3. çeyrekte MİGROS da ciro %12 artarken, bürt kar marjı %53 artmış; müthiş...
    --orta ve üst gelir gurubuna (tuzu kurulara) hitap etmesinden olsa gerek...
    Sebebi sizin algılayamadığınız bir gerçekten Sayın ft-2..Fâhiş fiyatlarla mal satması da öyle sizin ifâde ettiğiniz gibi maliyetin üzerine %20 filan değil..Size de belgeleyerek Facebook Sayfamdaki arkadaşlarıma da bir örnek verdim..Doğruluk marka Trakya tipi kaşarı eşim Migros'dan 839tl/kg'ye,ben ise 150 metre ötedeki Özkuruşlar Market'den 500tl/kg.'a aldık.Migros Fiyatı %67.8 daha pahalı..Millet bu fiyatlara rağmen hâlâ neden Migrosu tercih ediyor?Sebebi karı-koca çalışanların market market dolaşacak vakitleri yok!Ve onlara hitap eden her türlü mal Migroslarda ve nispeten onlarında mukim olduğu daha mutena semtlerde var..Küçük ve yerel zincirler ise çoğunlukla oralarda yoklar.Migros da bunları görüp fiyatlarını şişiriyor..20 yıl öncesi ben ve eşim de aynı durumda idik..Bunu ilk açıkladığımda yan çizdiniz ve basma kalıp bir sözle yanıtlayarak beni de takmadınız ama gerçek budur beyefendi..Saygılar..

8.  Alıntı Originally Posted by acemi trader Yazıyı Oku
    Benim de bildiğim kadarıyla mkk’ya kaydı yaptırılan hisse adedi takasta bu şekilde görünüyor, dolaşımda değil ancak satmak isterse mkk onayı gerekmeksizin istediği zaman tahtada satma hakkına sahil olduğu adetler
    O zaman bunlar dolaşımda olmayıp Patronların uhdesinde bulunan Hisse Senetlerini de stoklarında saklamaktalar.Veya başka bir deyişle Ünlü Co.Ülker'in patronlarına da Hisse Alıp,Satmakta yetkili olan bir Aracı Kurumdur..Var mı başka izâhı?

Sayfa 4/333 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •