Sayfa 353/433 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon
Arama sonucu : 3461 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. geçen ege seramikçi polat konuşma yapoyo.floryayı nolur gel sen ilgilen demiş yönetim .vah ki vah.ege seramiğin hali ortada batık ötesi olmuş muazzam bi batık bilançosu gelmiş zaten devamlı aynı şekil.sonra bedeli ayakları devamlı..şimdi bu batık bilançolu ege seramikçi polata ynetim nolur gel ilgilen florya projesi ile demiş .komedi gibi bi galatasaray yönetimi .en öenmli proje kime emanet ege seramiğini halini görmüyor duymuyorlar veya başka bi işler dönüyo izle incele araştır neler oluyor .

2. gördüğünüz gibi arkadaşlar sportif başarıdan medet umanlar dağılabilir. bu hissenin sportif başarıya aç bir tarafı kalmadı. iki sene üst üste şampiyon oldu ve muhtemelen yine olacak. üç senedir aynı yerde neredeyse. yatırım tavsiyesi değildir.

3. Halk kazandı, Polat kaybetti
    İstanbul Beşiktaşâ€™ta, Adnan Polat’ın Boğaziçi Sit Alanı’na yaptığı inşaata karşı direnen halk hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, “Yapı ruhsatı verilmesi hukuka aykırı†dedi ve ruhsatı iptal etti.

bu batık bilançolu ege seramikçi adnan polata yönetim florya projesinin başına getiriyor. nolur nolur bizi kurtar diyomuş.komedi gibi .ege seramiğin hali ortada.geçici piyasa krizi falan ayakları daimi batık bunlar daimi bedelli topladıkları halde hala milyarlarca lira borç ve zarar galatasaraya çöreklenme kongre üyeleri ayakta uyumaya devam .bir tanesi sormuyor batık bilançolu ege seramiğin halini vah galatasaray vah ülkenin tek elit spor kulübü ne halde .

4. hissenin sportif başarıya neden olumlu tepki vermemesinin arkasında yatan nedenler var mutlaka. yakında kokusu daha net olarak ortaya çıkar. yatırım tavsiyesi değildir.

5. yarın kötü açarlar sonra biraz toparlasada 7 liranın üzerine göremez. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,046
    Bu başarı FB'de olsaydı çoktan 200 olmuştu,öncedende olmuştu o zaman pek sebep yoktu,şimdi 90-100 sürünüyor buda 7 yapamıyor,neyse biraz aldık beklemedeyiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,046
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    hissenin sportif başarıya neden olumlu tepki vermemesinin arkasında yatan nedenler var mutlaka. yakında kokusu daha net olarak ortaya çıkar. yatırım tavsiyesi değildir.
    Sportiflerin hareket ayları nisan,temmuz ayıdır,diğer aylar ölü aylardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,046
    Dei petronun yani PKENT çok düştüğü için mecburen çoğunu postaladım,ama gidecek bayağı yolu var bugün 7 üstüne atabilir...ytd.

Sayfa 353/433 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •