Sayfa 850/882 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. kim ne biliyor bilemezsin öyle eskiyim havası yetmiyor ortaya birşey sunuyorsan ispat edeceksin kuru gürültüye gerek yok done ile gel

bu 1 aylık akd virmanı burdan nasıl görüyorsak

bu da 1 aylık takas biliyorsunuz bofa saklama yetkisi aldı yılbaşında artık hisselerin takasında görülmeye başlandı
    bofa-citi işlemleri gözüküyor ama o da ne diğer kısmı artmış tüh virman falan yapıyorladı ya nasıl olmuş

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hedge yi de bilirmiş...Bak sen !...

Şu bilanço gelse de gerçek gündemimize dönsek artık...Yeterince kafa şişirdik...

2. kim ne biliyor bilemezsin eski olunca uzman olmuyorsunuz ortaya bir şey yazıp çekilmek doğru değil burada bilmeyenlere rol kesersiniz

buyur 1 aylık akd virmanı nerde gördün yok iş garantiye virman falan filan alan satan belli

bu da 1 aylık takas bilen vardır bofa yılbaşında saklama yetkisi aldı artık kağıtların takaslarda görünmeye başladı citi-bofa karşılıklı işlemler mevcut ama ne yazık ki diğer kısmı artmış öncü iş-garan takasında aylardır öyle abartılacak kadar lotta artmadı güzel trade döndüler kağıtta aylardır

Hedge yi de bilirmiş...Bak sen !...

Şu bilanço gelse de gerçek gündemimize dönsek artık...Yeterince kafa şişirdik...

3. ama ne yazık ki diğer kısmı artmış

Son 2 günlük % 10 civarı yükselişte "diğer kısmı" arttığına göre ağalar malı millete kitliyor işler yaş yani...Bakalım bu önerme doğru mu, göreceğiz...Belki de doğrudur, ben de bir şey daha öğrenmiş olurum...Öğrenmenin yaşı yok sonuçta...Sağolsun viop, hedge, virman vs derken kelime dağarcığımız epey genişledi hamdolsun...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Artık 30 lara bir yelken açsak gari.

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Artık 30 lara bir yelken açsak gari.
    güzel ,çarpıcı bir bilanço gelirse bu limanlardan demiri alır yukarı yöneliriz...artık sermayesi 100 milyon ve üzerinde olan şirketler borsaya girebiliyor...berkosanın akranlarının çoğu sermayelerini artırdılar...sermayesi düşük ,cirosunu ve karını sürekli artıran ,finansalları çok iyi olan şirketler gittikçe azalıyor...bu yüzden de berkosan gittikçe daha da değerleniyor...fiyat da muhakak bu değerin peşinden gelecektir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Süzme.....

süzmenin de süzmesisin.. kendini biliyorsun.. yaşından başından utan.. elinde 1-2 milyon parayla oradan oraya akbabalar gibi süzülüyorsun.. 3-5 kuruş trade için değer mi be?? bi gün İNG bi gün GARANTİ.... üfff yaz yaz bitmez senin süzmeliğin.. altın fonun çocuklarının BESi... yalanlar dolanlar.. tepeden konuşmalar küçümsemeler.. yaşın VARMIŞ başın VARMIŞ... ağır ol biraz da adam yerine koysunlar.. gururlu ol biraz.. hani satmıştın 26 dan? yok ya valla bunları yazdığıma da pişmanım zira değmez senin gibi bir süzme için.. neyse .. sayın yönetici umarım siz de bana katılır ve bu haklı yorumumu silmezsiniz..

7. Uzun bir zaman sonra 1 milyon lot hacim yaparak şaşırttı gerçekten. Artık pozitif bir ivmelenmeyi görürüz inşallah.

8. en ufak böyle bir ima da bulunmadım ısrarla kaşıntın devam ediyor dermataloğa görünmende fayda var sanırım

bir çok hisse de alçalan takoz görüntüsü mevcut bunlarda biriside berkosan biz teknikte bu görüntüye düşmekten yoruldu deriz biraz dinlenme ile yeni bir trend oluşumu için hazırlık başlar normalde ama hızlı bir şekide v gibi çıkarsa sağlıklı olmaz kanımca yine mart nisan mayıs bu dönemlerden sonra burada nara attırır ama piyasa istekli zaten sen teknik bilsen çoğu sektörlerin hazırlıkta olduğunu görürdün böyle yazmazdın örn: xbank xulas xmana xgmyo xutek xblsm vs. virman işini ortaya sen atıp ispat edemedin nasıl gördüğünü dansta da yeteneklisin belli ki kelime dağarcığın genişlesin ya sorun etme sudoku falan da çöz yaşınız itibariyle tavsiye ederiz

Son 2 günlük % 10 civarı yükselişte "diğer kısmı" arttığına göre ağalar malı millete kitliyor işler yaş yani...Bakalım bu önerme doğru mu, göreceğiz...Belki de doğrudur, ben de bir şey daha öğrenmiş olurum...Öğrenmenin yaşı yok sonuçta...Sağolsun viop, hedge, virman vs derken kelime dağarcığımız epey genişledi hamdolsun...

Sayfa 850/882 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •