Sayfa 793/905 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Koca şirketler zarar gösterirken bu gayet makul kâr gösterdiği halde ölü numarasıyla kafalarını kuma gömen menfaat sürüsüyle dolu bir sürü lüzumsuz soytarıyla doluşmuş zavallı şirket.
    Oyuncak olmuş soytarı sürüsüne.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Koca şirketler zarar gösterirken bu gayet makul kâr gösterdiği halde ölü numarasıyla kafalarını kuma gömen menfaat sürüsüyle dolu bir sürü lüzumsuz soytarıyla doluşmuş zavallı şirket.
    Oyuncak olmuş soytarı sürüsüne.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    malın çoguda onlarda yukarı sürmek zorunda keriz degillerse tabi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. takip ettiğim hisselerden biri olan cemtaş ikinci çeyrekte 26 milyon kar yapmış iken üçüncü çeyrekte -44 milyon zarar etmiş ve toplamda -18,8 milyon zarar yapmış..ciro diğer çeyrekler ile aynı..ilginç bir şekilde %3,5 artıda.... zarar eden şirket ödüllendiriliyor...çok kar eden şirket ise cezalandırılıyor...tabi bu gün...yarın ve gelecekte ne olur bilemem...ama tahminime göre egegübre bilançosu ile beklentileri ile piyasan pozitif ayrışması gerekiyor diyor mantığım...sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Merhaba arkadaşlar bilanço gayet iyi, çarpanları tekrar cazip hale gelmiş. Bir miktar tekrar pozisyon aldım, duruma göre pozisyonumu artırabilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    takip ettiğim hisselerden biri olan cemtaş ikinci çeyrekte 26 milyon kar yapmış iken üçüncü çeyrekte -44 milyon zarar etmiş ve toplamda -18,8 milyon zarar yapmış..ciro diğer çeyrekler ile aynı..ilginç bir şekilde %3,5 artıda.... zarar eden şirket ödüllendiriliyor...çok kar eden şirket ise cezalandırılıyor...tabi bu gün...yarın ve gelecekte ne olur bilemem...ama tahminime göre egegübre bilançosu ile beklentileri ile piyasan pozitif ayrışması gerekiyor diyor mantığım...sabırla bekliyoruz...
    Şu enflasyon muhasebesi çıktığından beri bilançoların pek bir anlamı kalmadı, Cemts zaten zarar yaza yaza cehennemin dibine kadar düşmüş hocam, az bir tepki verdi sadece, Kcaer de %5 eksi mesela ama Eggub bu kar ile 60 üstünde olmalıydı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şu enflasyon muhasebesi çıktığından beri bilançoların pek bir anlamı kalmadı, Cemts zaten zarar yaza yaza cehennemin dibine kadar düşmüş hocam, az bir tepki verdi sadece, Kcaer de %5 eksi mesela ama Eggub bu kar ile 60 üstünde olmalıydı.
    berkosan da düşebildiği kadar düştü ama dün gelen bilançoda iki çeyreklik karı sıfırlayınca (cemtaş gibi eksiye düşürmedi ) %7 ekside şu anda...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Eggub bu ceyrek bilancoya göre ederi

121 TL (vergisiz ki vergi vermez yatırım tesvikleri nedeniyle)

1,433 milyar yatirim tesvik almıştı
    Enflasyon muhasebesi etkisini ve ertelenmiş vergileri çıkartarak hesapladım.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Bank of satışta

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 793/905 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •