Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5865 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Sagolun. Bir sure forda donmeyi dusunmuyorum.
    Zarari kurtarmayi da beklemiyordum , zayif bilanco , euro parite ve dandik temettu olaylarindan sonra.

Herkesin dilinde bir 15 kasim muhabbeti.

Bakalım çinliler geliyor mu gelmiyor mu

Teşvik belgesi resmi gazetede mi yayinlanacakmis.. onu mu bekliyorlarmis lansman icin.

Bir önümüzü görelim.
    Ben de acaba tek hisseden sepete döndürsem mi bist i diye düşünmeden edemiyorum.
    İleride burdaki temettüyü piyasaya çıkarmayı düşünüyorum.
    Onun için hiç aksamaması lazım temettülerin.
    Ama bir özel okul ama özel bir vakıf hayalim var.
    Orayı maliyet olarak düşükte tutup burdan gelen temettüyle işi döndürebilirsem hayalime ulaşmış olurum.
    Ben de birkaç şey düşünüyorum da kaydırmak için biraz çalışmak lazım.
    Geldiğimde birkaç kişiye fikir danışacağım.
    Aslında koç holding iyi temettü verse yarısını oraya kaydırıp başka şirketleri kafamda düşünmücem de.
    Arada aklıma geliyor.
    5 şirkete çıkarsam ağırlık ayarlaması yapmak lazım olcak ara ara oturup bakmak lazım olcak.
    Gecen bilançoya bile bakmadım sormadım da.
    Oturup çalışmak istemiyorum bilançolara artık.
    Benim çevremde borsa yatırımı yapan da yok genelde işe güce yatırıyorlar.Fikir danışmam gerekiyor aslında da odakl*****yorum.
    Abd ye götürsem vergi meselesi var ülkemize para sokarken.
    Burda ferrari hissesi gözüme kesiyor.Biriyle görüşme yaptık ondan fikir alıyorum aslında ama bazı soru işaretleri var.
    Ara ara gelip okuyorum farklı fikir yakalar mıyım diye de olmazsa emlak yatırımı yapcam dükkan mağaza olarak.Kiraları bağlıcam kafamdaki işe ileride.
    Zaten temettü sürekliliği kurumsallık vs dilündük mü koçlardsn başka adam yok ülkede maalesef….
    Neyse Allah kerim açar bir kapı bize.
    Fazla gevezelik ettim kusura bakmayın.Sesli düşündüm.
    Risk olarak ifadelerinize de saygı duyuyorum onu da ekliyim.

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ben de acaba tek hisseden sepete döndürsem mi bist i diye düşünmeden edemiyorum.
    İleride burdaki temettüyü piyasaya çıkarmayı düşünüyorum.
    Onun için hiç aksamaması lazım temettülerin.
    Ama bir özel okul ama özel bir vakıf hayalim var.
    Orayı maliyet olarak düşükte tutup burdan gelen temettüyle işi döndürebilirsem hayalime ulaşmış olurum.
    Ben de birkaç şey düşünüyorum da kaydırmak için biraz çalışmak lazım.
    Geldiğimde birkaç kişiye fikir danışacağım.
    Aslında koç holding iyi temettü verse yarısını oraya kaydırıp başka şirketleri kafamda düşünmücem de.
    Arada aklıma geliyor.
    5 şirkete çıkarsam ağırlık ayarlaması yapmak lazım olcak ara ara oturup bakmak lazım olcak.
    Gecen bilançoya bile bakmadım sormadım da.
    Oturup çalışmak istemiyorum bilançolara artık.
    Benim çevremde borsa yatırımı yapan da yok genelde işe güce yatırıyorlar.Fikir danışmam gerekiyor aslında da odakl*****yorum.
    Abd ye götürsem vergi meselesi var ülkemize para sokarken.
    Burda ferrari hissesi gözüme kesiyor.Biriyle görüşme yaptık ondan fikir alıyorum aslında ama bazı soru işaretleri var.
    Ara ara gelip okuyorum farklı fikir yakalar mıyım diye de olmazsa emlak yatırımı yapcam dükkan mağaza olarak.Kiraları bağlıcam kafamdaki işe ileride.
    Zaten temettü sürekliliği kurumsallık vs dilündük mü koçlardsn başka adam yok ülkede maalesef….
    Neyse Allah kerim açar bir kapı bize.
    Fazla gevezelik ettim kusura bakmayın.Sesli düşündüm.
    Risk olarak ifadelerinize de saygı duyuyorum onu da ekliyim.

selamlar hocam,
    burada yazan bir kesim var, birde daha çok okuyan , ama genel olarak ortalamanın çok üstünde bir gurup olarak dusunuyrum, sizin kendinize yada etrafınıza sordugunuz soruları eminim herkes de kendine soruyor,

bende portföyde %50 üzeri froto taşıyorum , 250tl'lerden başlamıştım ve çevremdeki herkesede söylemiştim hikaye basit 350K araçtan 1Milyon araca giden bir serüven, dolayısıyla, 1 milyon araç üretim/satışını görmek istiyorum, dogru şirketteyiz diye dusunuyorum (hatta gün ola harman ola, rusya almanya ispanya fabriklarıda koç'a verilebilir, batarya işinde koç holding şapkanda tavşan illa cıkaracaktır vs)

koç gurubu en iyi yatırım yapılacak gurup, frotoda o şeklide, ama yinede portföyümüzüde bir holding yönetir gibi yönetmek lazım naçizane,

1 hafta çimsa çalıştım (yatırımım yok, yapmak istiyorum) bence kendi alanında inanılmaz bir hikaye yazıyor çimsa, büyümeye (globalde ve Türkiyede) ve ihracata odaklanmış,

kordsa 1+ milyar dolardan fazla PD'ne sahipken şimdilerde 400+Milyon dolarda yatırımcısın çok üzdü (2 senedir buradada yatırımım var ve külli zarar, ama birçok nedeni var dolar, asgari ücret çin faktörü vs)

alarko 6-7 sektörde , holdingi büyütmeye çalışıor, yaptıgıı yatırımlarla (5 yıldır yatırımcısıyım)

sıfır maliyetli işmen yatırımcısıyım ve devam ediyorum,

aslında sözün özü , burada siz dahil birçok insanın yatırım konusunda benden çok daha iyi oldugunu düşünen ve kendisini sürekli geliştirmeye çalışan biri olarak

kişiden kişiye degismekle beraber , mutlaka ama mutlaka, birden fazla sektör/şirketde yatırım yapılması gerektigini düşününenlerdenim, bu sayı birisi icin 15 iken bir başkasıicin 5 olabilir, ama 1 tane olması gerçekten psikoloji açısından çok zorlayıcı,

hürmetle,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •