Sayfa 812/998 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu sefer fazlasıyla hak etmiş g. Ahmet abimiz. Kendisi Amerika da yaşıyor ya. Dolar hesabıyla 157 trilyon dolar eder. O para Amerika da yok. Artık seni çözdüm g. Ahmet abi. Sende muazzam bir gidişik var. Dünya otursan fayda etmez.
    Kardes o rakamlari ben yazmadim millet sosyal medyada paylasmis

Hangi rakam dogru bilmiyorum ama Mansura yakisan hareket hicbir konser yapmamasi ve parayi daha verimli yere kullanmasiydi. 1 TL bile olsa konser dedigin sey israftir. Normalde israf degildir ama ekonominin durumu ortada. Zaruri ihtiyaclar haric hersey israf sayilir.

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Iyide AKP nin her yaptigini kopyalamak zorundami? Oysaki konserleri yapmasa inanilmaz cok para ellerinde kalacak insanlarda takdir edeceklerdi

Sen git CIA baglantisi bariz olan Ebru Gundes e konser adi altinda 40 milyon ode. Benim bildigim Mansur yavas boyle bir insan degildi. Hic anlamadim
    O konserler olmasa fakir halk o sanatçıları sadece TV de görebilir. Malum Ankara gazino pavyon şehri fakir halk da ücretsiz o şekilde sanatçıyı görmüş eğlenmiş oluyor. Konya belediyesi 70 milyona yakın ödemiş bir konser için. Bakanlık bir festival için 200 milyon ödemiş den inlara bak.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kardes o rakamlari ben yazmadim millet sosyal medyada paylasmis

Hangi rakam dogru bilmiyorum ama Mansura yakisan hareket hicbir konser yapmamasi ve parayi daha verimli yere kullanmasiydi. 1 TL bile olsa konser dedigin sey israftir. Normalde israf degildir ama ekonominin durumu ortada. Zarari ihtiyaclar haric hersey israf sayilir.
    Akp nün trol ordusu var. Olur olmaz muhalefet ile ilgili her şeyi her türlü iftirayı paylaşıyorlar. Bunlar 100 binlerce insan maaşları da hortumlama ile ödeniyor. Akp sayesinde ben TV izlemeyi bırakalı 17 sene oldu.

4. Bir ülkede adalet varsa CHP li belediyeler için açtığın soruşturmaları tüm belediyelere açarsın. Ama bu ülkede hukuk sadece muhalifleri cezalandırılmak için var. İktidar değişsin bak kaç tane akp li kalıyor ülke de. Çoğu fetonun yanına kaçar bunların.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    İzmir'de 13 yaşındaki çocuğun AIDS'ten öldüğü ortaya çıktı...

13 yasindaki cocuk nasil AIDS kapiyor? Tabiki tecavuz

Yahu su kiyamet kopsada ahrette Reha nin yakasina yapissam. Yok lan bi dakka. Travestiler ahrete giremiyordu pardon.

https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...C%C4%9F%C3%BC/
    Yahu Göt Amed abi, daha temmuz ayında İzmirdeydim gelip ümüğüme çökseydin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. gece gece niye dellendi ki yılanoğlu? bir anda +%1,13 artışla 34,72 gördü. derken nöbetçiyi uyandırdılar 34,39 a bastı. şu an 34,42. hayırlısı.

7. Devlet olsun obur AKP li belediyeler olsun israf ederler cunku malum insanlar dinden uzak Kuran dan uzak israftan kacinmazlar.

Mansur Yavas benim icin bitmistir. Ulan bi durust o adam var diyorduk onada tepeden emir gelmis gitmis CIA baglantili Ebru Gundes e para kazandir demisler. Sanki memlekette baska konser verecek sanatci yok anasini satayim.

Ulan 40 milyon liraya neler neler yapilir? Hemde neler neler. hic olmadi git en yuksek faizli borcunu kismen kapat.

Ulkenin hepsi satilmis. Satilik olmayan kim kaldi? Zafer partisimi? Onlarinda oyu binde bir bile degil

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    gece gece niye dellendi ki yılanoğlu? bir anda +%1,13 artışla 34,72 gördü. derken nöbetçiyi uyandırdılar 34,39 a bastı. şu an 34,42. hayırlısı.
    dolari nereden takip ediyorsunuz? Hangi websitesi?

Sayfa 812/998 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •