Sayfa 2031/2366 İlkİlk ... 1031153119311981202120292030203120322033204120812131 ... SonSon
Arama sonucu : 18923 madde; 16,241 - 16,248 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. BENİ NASIL BULDUĞUNUZU SÖYLEYİN, BEN DE HER ŞEYİ İTİRAF EDEYİM! NAM-I DİYAR: CHAO

"Dünyadaki sanal dolandırıcılığın en tanınmış ismi. INTERPOL tarafından en çok aranan dört dolandırıcıdan biri. Tuzla'daki lüks villasında yakalandıktan sonra "yakalanmasaydım abd'yi 5 milyar dolar zarara uğratacaktım" diyerek pek çok insanın sempatisini kazanan kişi.

İyi bilardo oyuncusu olup çeşitli Dünya ve Türkiye şampiyona'larına katılmış Türkiye'de ilk sanal suçu işleyen, henüz internet bağlantısı ile tanışmadığımız 1993 yıllında, "bunu internetsiz nasıl yaptı" detirten minik kuş lakaplı sempatik, zeki insan modeli.

"Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz? Beni nasıl bulduğunuzu söylerseniz her şeyi anlatırım" dedi.

FBI, kurduğu özel ekiple yıllardır peşinde olduğu ChaO’nun yakalanması nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Polisler: Atölyesini görseniz herşey büyük bir düzen içindeydi.

Cha0 Diğer Adıyla Çağatay Evyapan!
    @erefefik

2. AKP Sözcüsü Ömer Çelik:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdiği anda TSK kara harekatına başlayacak durumdadır.”
    @erefefik

3. @erefefik

4. https://x.com/tugberk37/status/1857888857053868410

Tuğberk
    @tugberk37
    Karşısındaki kişinin Filistinli olduğunu öğrenince sevinen Mısırlı çocuk:

“Bize gel istediğin kadar kal, herkes seni çok sevecek” 👏🏻
    Saat 3.30'da uyananlar klübüne uş geldiniz be ya...

Linkte video var. Sonuç değişmeyecek. Fareler gibi geberecekler.

Mısır, Ürdün, İran, Türkiye, Suudi Arabistan, Arjantin, Meksika, Slovakya, Ukrayna ve nerede bir seçim yapılıyorsa seçilenler hep Yahudi. İşte Abd seçimleri, Trump Yahudi değil ama bakanlar kurulu tamamen Neocon ve siyonistlerden oluştu.

Bunlar ''günah keçileridirler'' ve ilk karışıklıkta, ilk yönetilemez durumda kurban edilecekler.

Gaza, sadece Üsküdar büyüklüğünde, yerle bir edildi, yıkılmamış bina kalmadı. Fakat ''çocuk katilleri'' halen 14 ay önce alınan rehineleri kurtaramadılar. Kassam Tugayları halen direniyorlar.
    @erefefik

5. Ramazan Kurtoğlu
    @KurtogluRmzn
    ·
    4s
    Günün şoku! Sürpriz ama bana değil. Başkan Trump ”Iraklı politikacıların bankalardaki fonları Amerikan halkına ait olacak” dedi.
    ABD Hazinesi web sitesine göre söz konusu para 600 milyar $.
    Suudiler başta ,Arap diktatörleri ateş almış vaziyette!
    Ülkesini soyanlar?!

))))))))))))
    @erefefik

6. Israel News Pulse
    @israelnewspulse
    Report: Former U.S. Army National Security Advisor General McMaster has claimed that The Islamic Republic of Iran will soon announce the death of Ali Khamenei.
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    Haber: ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı General McMaster, İran İslam Cumhuriyeti'nin yakında Ali Hamaney'in ölümünü duyuracağını iddia etti.

Israel News Pulse
    @israelnewspulse
    🚨 🇮🇷 Sources in Iran: Iranian leader Ali Khamenei, at the age of 85, has fallen into a coma.
    @erefefik

7. https://x.com/poledits/status/1857759686600118331

Politik Edits
    @poledits
    Atatürk'ün dine bakışını anlatan tabuları yıkacak cinsten bir video. Müslüman Kemalistler izlemeli.
    İzleyip de ne yapacan? Muhammed ve Kuran hakkında gerçekleri mi arıyorsun? Bu videoda olan, Atatürk'ün Kuran ve Muhammed hakkındaki görüşleridir. Doğru mu? Değil. Aynen İttihat Terakki'yi kuranlar gibi, Aguste Comte pozitivizminden etkilenmiş. Atatürk herşeyi doğru mu düşünmüştür? Ya da herşeyi doğru düşünmek zorunda mıdır? Din alimi değil ki bu.
    Mevcut Kuran gerçekleri anlatmıyor. Atatürk'ün görüşünü ne yapacan?
    İşte ben, bu başlıkta Yahudilerin hikayesini anlattım. Mevcut Kurandaki hikayeye uymuyor. Tamamen ters.
    Köpoğulları 21 bin Müslüman çocuğu, bilerek ve isteyerek, hatta inat için şehit ettiler. Halen devam ediyorlar. Bunu, inançlarına dayanarak yapıyorlar. Bu inanç kutsal olamaz. İyi de mevcut Kuran diyor ki, KUTSALDIR.

Ne olacak şinci? Bu durumda, zamanında, Atatürk'ün Kuran ve Muhammed hakkındaki dedikleri, gayet mantıklı duruyor.
    Diyor ki, Muhammed devrimcidir ve Kuran da kendi görüşleridir. Aşağıdaki videoda bilgi var fakat gerçekler %100 değil. %30 bile değil. Burası Korku ve Yalan İmparatorluğu.

''Bir cümle de olsa bir gerçek yaz'' derseniz, şunu yazabilirim:

Şayet bilgi, onbinlerce sene ileriye gitsin, kaybolmasın istiyorsan, bilgiyi kutsallığın içine sarmalayıp koyarsın ve kutsallığı insanlara yayarsın.

Kuran'da kutsallık vardır. Aynen İncil gibi Kuran da protestodur. Musa, Davut, Süleyman, Yahya gibi kahramanlara ve bunların halklarına karşı yapılmış zalimliklerin protestosudur.

Kuran'dan, benim yazdığım tarihi gerçekler çıkarılabilir.
    @erefefik

8. Brian Roemmele
    @BrianRoemmele
    Magnetic North is now drifting faster than 30 miles per year.

It has already moved back past geological north, a place it has not been for 1000s of years.
    Manyetik Kuzey artık yılda 30 milden daha hızlı sürükleniyor.

Zaten jeolojik olarak kuzeye doğru hareket etmiş durumda, binlerce yıldır bulunmadığı bir yer.
    Elon Musk

@elonmusk
    We live on a thin crust of solid rock, beneath which is vast ball of molten rock.

Earth’s core, which generates most of our magnetic field is ~85% iron and moves independently from the surface plates, which is why the magnetic pole changes position.
    Katı kayadan oluşan ince bir kabuk üzerinde yaşıyoruz, altında ise erimiş kayadan oluşan geniş bir top var.

Manyetik alanımızın çoğunu oluşturan Dünya'nın çekirdeğinin yaklaşık %85'i demirden oluşuyor ve yüzey plakalarından bağımsız hareket ediyor; bu nedenle manyetik kutup yer değiştiriyor.
    Çekirdekteki demir erimiş halde, erimiş demir manyetik özelliğini kaybeder.
    @erefefik

Sayfa 2031/2366 İlkİlk ... 1031153119311981202120292030203120322033204120812131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •