Sayfa 15/167 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1336 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak bak bak o kadar parayı katlıyon koskoca yaz geldi geçti üç beş kuzu kesip forum ahalisini mutlu etmedin pinti reis
    Salih abi napim anam keseyi sırtıma dikmiş, ayrıca biliyin petkoda yüklü para kaybettim, anca sağdan soldan tırtıkladıklarımla telafi ediyorum.
    Hisse aldık battık mınakoyu
    Hamdım Piştim Yandım

2. Tabii bu konuda seni suçlamıyorum.
    Adios memedabiyi suçluyorum
    Geçen sene vob yapman batarsın diye uyarırken, hisse alman batarsınız deye uyarmadığı için
    Ahh memedabi ahhh, senide yazdım karakablı deftere
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Salih abi napim anam keseyi sırtıma dikmiş, ayrıca biliyin petkoda yüklü para kaybettim, anca sağdan soldan tırtıkladıklarımla telafi ediyorum.
    Hisse aldık battık mınakoyu
    Hisse konusunda haksız değilsin. Sene başında borsadan çıkıp birazda borçlanılması araba aldık Toyota Corolla 2007 model. Borsada o gün alıp sattığım boruda dursam serçe yi ancak alırdık bugün.

4. Yımırtaya yüzde 30 bindirmişler
    Tavuk mu beslesek acaba Ayasofya abi sıfırdan bi tavuk çiftliği kaç taleye malolur bin kapasiteli
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yımırtaya yüzde 30 bindirmişler
    Tavuk mu beslesek acaba Ayasofya abi sıfırdan bi tavuk çiftliği kaç taleye malolur bin kapasiteli
    Dayucum tavuk batmak için ideal bir sektör hiç anlamayız. Hastalığı var vs batar gideriz. Aynı borsa gibi arada kazanırsın bir sene zarar eder batarsın

6. Hadi ya tühh o zaman hiç bulaşmayalım.
    Abi ücbej kişi toplaşıp küçük bi tuvalet kağıdı fabrikası açsak sermaye ne kadar lazım olur
    Millet g. tünü silmeden duramaz mecbur alıcak
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hadi ya tühh o zaman hiç bulaşmayalım.
    Abi ücbej kişi toplaşıp küçük bi tuvalet kağıdı fabrikası açsak sermaye ne kadar lazım olur
    Millet g. tünü silmeden duramaz mecbur alıcak
    Dayucum herifler için cük kaldırıcı kadınlar için güzellik üst baş bunlara yatırım yapacan.

8. Sekiz şop açsak mahalleli linc eder dayucuğum, o iş sıkıntı burda
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 15/167 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •