karlılık ve beklenti giderek artıyor eskiden bu yoktu ama arkadaşların dedigi gibi patron faktörüde var bakalım zaman ne gösterecek...
karlılık ve beklenti giderek artıyor eskiden bu yoktu ama arkadaşların dedigi gibi patron faktörüde var bakalım zaman ne gösterecek...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
âš¡BYD, daha hızlı ve ucuz elektrikli otomobil üretmek için tek parça şasiye geçiyor!
Halihazırda dünyada elektrikli otomobil üretim maliyeti en düşük firmalardan biri olan #BYD, Türkiye'de yüksek fiyatlarıyla eleştirilse de maliyetleri düşürmek için yatırımlara devam ediyor.
#Tesla'nın 2020'den beri kullandığı dev alüminyum döküm makineleriyle araçlarını yekpare şasi tasarımına geçirecek olan BYD, bu hususta ilk yatırımını Çin'deki Shenzhen fabrikasında hayata geçiriyor.
Bir otomobildeki yüzlerce şasi parçasını ayrı ayrı tasarlamak, üretmek, taşımak ve montajlamaktan kurtulmaya yarayan tek parça şasi, elektrikli araçların hem daha hızlı hem daha ucuz hem de daha sağlam üretilebilmesini sağlıyor.
Bugüne kadar tek parça şasiye geçiş konusunda direnç gösteren elektrikli araç devi, geçen hafta Shenzhen'daki bir fabrikasına 54 milyon dolarlık yeni bir üretim alanı yatırımı yaparak ilk adımı attı.
Çin medyası, BYD'nin en az bir tane 9.000 tonluk döküm makinesi siparişi verdiğini ve 2025'te ilk makineleri teslim alıp test üretimine başlayacağını söylüyor.
Her ne kadar Türkiye'de fiyatlarını kendisinden çok daha yüksek üretim maliyetine sahip markalara göre belirlese de BYD'nin hâlâ daha hızlı ve ucuz araç üretmek için yeni yollar aradığı aşikar.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bu şaseler şimdi bizim limana çinden mi gelecek yoksa nasıl olacak bu iş...
https://www.dunya.com/ekonomi/kompre...-haberi-753814
Firmalar için;
İZBAŞ'ın Lokasyon Avantajları
İzmir Serbest Bölgesi İzmir Alsancak ve Aliğa Limanları arasında olup, İzmir Alsancak Limanı'na 40 km, Aliğa Limanına 26 km mesafededir.
güzel haber....bölgede iş yoğunluğu artacak...
bu cümle önemlidir.. Dünyanın en büyük kompresör üreticisi Çin merkezli Kaishan Group'un Türkiye'deki ilk yatırımına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Kaishan'ın İZBAŞ yatırımı, 2025'in ilk çeyreğinde temeli atılarak bir yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.
bu fabrikanın bitiş tarihi ile byd nin fabrika bitiş tarihi bir birine denk geliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri