Sayfa 825/998 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Yahu bu kadına 50 bin maaş bağladınız da spor olsun diye kağıt mı topluyordu veya kombili daire verdiniz de o keyif için elektrik sobası yaktı.

Biraz insaf yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Nereden vebali hepimizin boynuna olacak. Senin ve ortağının boynuna vebali, lafa geldi mi , Hz. Ömer hikayesi anlatıp fıratın kıyısında kuzu kaybolsa falan dersiniz, 5 tane çocuk yanarak, aç sefil öldü, vebali kim yönetici ise onun boynuna...

Hepimizin diyerek hesapta siz ,biz ,hepimiz aynıyız ayakları , hiç aynı değiliz, söz hakkımız sıfır, paraya ulaşım kısıtlı, sıfıra yakın, ver o yardım bütçesini bana sonra böyle bir şey olursa vebali benim olsun bak nasıl bu sorunlar çözülür , gör , yardım diye harcadığınızın yarısına bu tarz bir sorun bırakmam..

Bunların hesabını soracak adam pazarda domates satacak seviyede olursa böyle olur.

3. Baya sasirdim

"Siz başka ülkede Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde meyve sebze yetiştirilen sera gördünüz mü hiç! Bilinmese, gerek duyulur muydu!â€"

Gazeteci Fatih Altaylı, kimi tarımsal ürünlerin gönderildiği ülke sınırından geri çevrilmesinin ardından “Özenle hazırlanıp yurt dışına gönderilen ürünlerde durum bu ise acaba bize ne yediriyorlar?†sorusunu getirdi. Bugünkü yazısında, ismini açıklamadığı tanınmış bir market zincirinden alınmış ürünlerde yapılan analizlerin sonuçlarını paylaşan Altaylı, devletin yetkili kurumlarını eleştirdi.

Bu analiz sonuçlarına göre AB standartlarına uygun olmayan ürünler şöyle çıktı:

-Kıvırcık marul -Dereotu -Nane -Fesleğen -Armut -Çeri domates Uygun olanlar ise -Salatalık -Çarliston biber -Maydanoz -Üzüm -Kırmızı elma

“Tabii yarın yapılacak başka bir analizde tam tersi de çıkabilir. Çünkü denetim yok. Denetim olmayınca standart yok. Tamamen üreticinin insafına kalmışız†iyen Altaylı şu eleştirileri getirdi:

“Daha çok ihracata çalışan ve ürünlerini markalı bir biçimde pazarlayan bazı üreticiler son derece dikkatli ama markalı olmayan ürünler de ne çıkarsa bahtımıza durumu var. Tarım Bakanlığı ne hallerde ne marketlerde doğru düzgün denetim yapıyor. Dostlar alışverişte görsün tarzı yapılan bir iki denetimle durum idare ediliyor. Liyakatsiz personel meselenin öneminin farkında değil. Farkında olsa da umurunda değil.

Yapmadığı denetimin kendi çoluk çocuğuna hastalık olarak döndüğünü, kanser olarak döndüğünü anlayacak düzeyde hiç değil. Tabii tek mesele halde, son üründe yapılacak denetim de değil. Denetim daha tarlada başlamalı, köyde, çiftlikte başlamalı.

Çiftçi, köylü ürün bozulmasın, böceklenmesin diye bilinçsizce ilaç alıyor, ilaç kullanıyor. Ürün piyasaya verilmeden çok önce kesmesi gereken ilaç kullanımını, fire olmasın diye son ana kadar devam ettiriyor ve hal böyle olunca üzerinde bolca tarım ilacı bulunan ürün soframıza kadar geliyor.

Ama ne Ziraat Odaları ne Bakanlık bu konuda bir duyarlılığa sahip. Bu yüzden de kanser vakaları, özellikle de çocuklardaki kanserlerde patlama yaşanıyor.

Peki bu durum bilinmiyor mu! Elbette biliniyor ama göz yumuluyor. Siz başka ülkede Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde meyve sebze yetiştirilen sera gördünüz mü hiç! Bilinmese, gerek duyulur muydu!â€

4. Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu hakkında 24 müştekiye karşı nitelikli dolandırıcılık suçunu işledikleri iddiasıyla 72'şer yıldan 240'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...n-ates-2270546

Nihayet,

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Baya sasirdim

"Siz başka ülkede Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde meyve sebze yetiştirilen sera gördünüz mü hiç! Bilinmese, gerek duyulur muydu!â€"

G. Amed abi, orası zaten Atatürk orman çiftliği.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu hakkında 24 müştekiye karşı nitelikli dolandırıcılık suçunu işledikleri iddiasıyla 72'şer yıldan 240'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...n-ates-2270546

Nihayet,
    O işten bir halt çıkmaz, ben bir bankada 27 yıl genel müdürlük yapan birisini görmedim, o herifte bir şey var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Geçen sorulmuş cevap vereyim bir kilo altında 5300 dolar fark var Londra ile .

Yasal sınırlar içinde yurtdışından getirmek mantıklı sınır 10 bin dolarlık oluyor yani 125 gram gibi bu yasal hak diye biliyorum en azından cep telefonundan daha mantıklı olmaya başladı gibi gibi yada ps gibi çok mantıklı diyeyim .,

8. DenizBanktan 'yüksek karlı gizli fon' dolandırıcılığı olayına ilişkin açıklama

Bankadan yapılan yazılı açıklamada, eski bir şube müdürlerinin karıştığı ve halen devam etmekte olan dava çerçevesinde hem müştekiler hem Banka tarafından yapılan çeşitli suç duyuruları bulunduğu belirtildi.

"Bu başvuruların bir kısmı sonuçlanmış (dava açılmış ya da reddedilmiştir) bir kısmı ise devam etmektedir. Ancak bugün bazı basın yayın organlarına yansıyan savcılık soruşturması ile ilgili tarafımıza ulaşmış herhangi bir bilgilendirme bulunmamaktadır" ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Seçil Erzan hakkında dava açılmasından 1,5 yıl sonra 14.10.2024 tarihinde başlatıldığı anlaşılan bir soruşturmanın sonucuyla ilgili tarafımıza ulaşmış herhangi resmi bir bilgi olmaksızın, dosyanın gizliliği ilkesi ihlal edilerek basın organlarına servis edilmesi suretiyle Anayasa koruması altındaki ceza hukukunun en temel prensibi olan 'masumiyet karinesi ile lekelenmeme hakkı'nın ayaklar altına alınmasını Yüce Türk milleti ve kamuoyunun bilgi ve takdirine sunar, bu açık hukuka aykırılık karşısında yetkilileri göreve çağırırız."
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 825/998 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •