Sayfa 416/680 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 5437 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Tamam kötü etkiler de, bunun yansıması nasıl olur?

1.10 pariteyle 16-17milyar getiremedi.
    Geliri azaldı, peki ya borçlar?
    Borcu da euro cinsindense karisik bir hesap bu.
    sınırlı negatif etkiler, böyle kura göre şey yapacağına fordun sahipleri biraz futbola ara verip maliyet etkin çalışmanın yollarını arasın
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. ele güne rezil ettiler bizi saçma sapan ergen sayılabilecek özde youtuberlar sözde piyasa analistleri bile analiz adı altında endeksle yükselen kağıtlarla karşılaştırıp Allah fordun yatırımcısına sabır versin deyip kahkahayı basıyor ... belki bilmediklerinden ama gene de ilk bakışta iyi bir izlenim değil koskoca ford yani
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Almanlar ın enerji mliyetelri rusya olayları yüzünden USA VE ÇİNE göre 3 katı artmış eur da çöküyor 4. çeyrek bari kötü etkilenmese, Almanya Japonya gibi USA işgali altında 2. dünya savaşından beri... onalrın sözünden çıkamıyorlar malesef... kendi ülkelerinin yualrı başkalarının elinde yoksa birleş rusyayla ekonomik anlamda rusyanın ucuz enerjisi almanyanın teknolojisi ve sanayisi değil avrupanın USA nın Çinin hatta dünyanın ... bellerler ama nerde Almanlarda o yürek

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Abi yok mu şöyle yeni bi yavru dalalım Hektaş gibi. Fort, Tüpraş, Thy falan olmuşlar 120 kilo obez, bu saatten sonra ani kilo artışı yapmaları zor gibi. Bize tüy siklet bi şey lazım ki 1 yılda kas yapıp orta sıklet, ağır sıklete geçsin, fk sı 120 ye çıksın. 1 koyup 12 alalım.
    valla ben bulmuştum(grsel ve mpark) ama hektstan öyle bir ağzımız yandı ki artık tek şirkete ağırlık artıramıyorum, hatta genel olarak herhangi bir hisseye fazla para yatıramıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    valla ben bulmuştum(grsel ve mpark) ama hektstan öyle bir ağzımız yandı ki artık tek şirkete ağırlık artıramıyorum, hatta genel olarak herhangi bir hisseye fazla para yatıramıyorum.
    Finans abim bu ara yok maalesef. Bist 30'dan devam ediyorum ben. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Az yatiran az kazanir finansmete abim.

Kagidi bulursun yeterli almazsin yeterli alirsin erken satarsin yani hic bir zaman HEKTS gibi hepsini birden tutturamazsin.

Ben erken aldim, yeterli aldim, uzun sure bekledim, tepe sayilabilecek bir yerden de ciktim ama yuzde 50 dusunce geri donup tekrar alarak hayatimin hatasini yaptim, bir cuval inciri berbat ettim.

Sen sen ol benim hatalarimdan da bir seyler ogren
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. fırsat çok lakin fordumuz gibisi yok, DÖNÜP DOLAŞIP GENE ONA TUTULUYORUM SANKİ İLK DEFA GÖRMÜŞ GİBİ :D 6 dolardan 36 a dolara giden dolar bazlı yılda ortalama yüzde 10 büyüyen kaç şirket var ??? Fordun yeri ayrı gerisi vız gelir tırıs gider....herkes aklını başına alsın :D YTD

8. Dolar grafiği beni rahatsız ediyor...

Son 3 aylık takasta yabancının satıştaki oranı %63..
    Alıcı tarafta emeklilik fonları %74 ile ilk sırada..
    Yani adamlar çıktıkları malı şimdilik emeklilik fonlarına park etmişler..

Froto biraz dinlenecek bence ..

Sonra devredilen mal gene parktan alınacak ve yukarı gidecek....Döngü devam edecek...

Kısa vadeciler burada sinirlenecek bir süre..Uzun vadeciler huzurla temettümüzü bekliyorum yazacak...

Bist in en iyi şirketi bence.....Bol kazançlar...
    Son düzenleme : emregunes; 24-11-2024 saat: 02:23.

Sayfa 416/680 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •