Sayfa 900/1000 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ulan tuzluk hala çıkıp formasyon avcısıyım diye yazıyorsun ya .....işte çıkışı böyle izlersin .......
    çocuksun sen büyüde gel şimdi ne anlatsam anlamazsın çünkü dötünle düşünüyorsun beynini kullansan trade ediyorum , vur kaç , badem spor endeks tahtaları bunları yazan adama burayla gelmezsin.
    kanal ne onu bir öğren önce teknikçinin kısa vade yol haritasıdır satranç gibi belirlediği tahtalarda bu kanalın içinde oynar taki oyun şah mat olana kadar çocuk.git şimdi benden bir elma şekeri ye yapacağın en güzel iş senin burada.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Erken bosaldi.
    +18 geciktirici almamış bugun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. aslında güzel yöntem bak..borsada yukarı trend başladı diye camilerden anons ettirseler valla kimse dolara gitmez..öncesinde bir sela..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aslında güzel yöntem bak..borsada yukarı trend başladı diye camilerden anons ettirseler valla kimse dolara gitmez..öncesinde bir sela..
    tüpraşı sen mi bombeledin doğru söyle

5. onların işine akıl ermez dayı..kendi kendine film oluyordur..
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tüpraşı sen mi bombeledin doğru söyle

6. Karaduman abi yazdı herif zopayı bıraktı, malesef günün dibi buraya kadarmış yabcak bişii yok, 10890 işaretleyelim bağri
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kanalın içinde trade ye devam spotta aldığım tahtalarla yalnız yarın 10-11 barları önem arz eder karar verilecek barlar teknik anlamda yön konusunda.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem spor endeks ağırlıklı tahtalarla dün sabah aldıklarımı bugun verdim benim oyunum vur kaç bakalım akşama ucuzluk olursa bir daha bakarız.
    tokatçı ,

okuduğunu anlaman için dötünle değil göz ve beynini kullan dün sabaha alınan mal açılışla teslim edildi koçum ben traderım dün sana söyledim ben istemeden benden kimse para alamaz , almışsada borç sayarım vakti saati geldiğinde tahsil ederim.Dün kapanışta bugun için saatine kadar yazdık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

sindo üstad.

eğer boş vaktin varsa. senden rica etsem

XGMYO endeksini formasyon neyse bi bakabilirmisin ? önemli zirveyi geçti. ( Günlük grafta 3 lü tepe )

Sayfa 900/1000 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •