Sayfa 367/475 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Dün bankof 1.7 milyon ve İş yatırım 1.4 milyon satışla tahtaya barikat kurmuşlardı, bugün Bankof 1.1 milyon satışla aynı şeyi yapmaya devam ediyor.

Bist 100 + 0.51 ve Sise - 0.15

Sise her zaman bist 100 ve bist 30 dan ayrışık hareket ederdi, değişen bir durum yok...
    Endeks iyi olunca mal satmak daha kolay demek ki, onlar istemeden bu tahta gitmez.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. KAP lamis yine. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    KAP lamis yine. Ytd
    4 kıtada ve 14 ülkede faaliyet gösteren Şişecam'ın; bulunduğu bölge ve işkollarında devam eden bütüncül yaklaşımının ve etkin yönetiminin daha da pekiştirilmesi ve soda külü üretimi alanında dünya lideri konumuna gelinmesi hedefleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu'muzun 29.11.2024 tarihli kararıyla, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki soda külü faaliyetlerimiz kapsamında; Ciner Grubu'nun Şişecam Wyoming LLC şirketindeki %20,4 oranındaki dolaylı paylarının tamamının ve Pacific Soda LLC şirketindeki %40 ortaklık paylarının yine tamamının iş geliştirme bedeli dahil toplam 285 Milyon 389 Bin ABD Doları bedel karşılığında devralınmasına yönelik müzakere sürecinin başlatılmasına karar verilmiş ve satın alım süreciyle ilgili tüm işlemlerin yerine getirilmesi hususunda Genel Müdürlüğümüz yetkilendirilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1361572
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    4 kıtada ve 14 ülkede faaliyet gösteren Şişecam'ın; bulunduğu bölge ve işkollarında devam eden bütüncül yaklaşımının ve etkin yönetiminin daha da pekiştirilmesi ve soda külü üretimi alanında dünya lideri konumuna gelinmesi hedefleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu'muzun 29.11.2024 tarihli kararıyla, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki soda külü faaliyetlerimiz kapsamında; Ciner Grubu'nun Şişecam Wyoming LLC şirketindeki %20,4 oranındaki dolaylı paylarının tamamının ve Pacific Soda LLC şirketindeki %40 ortaklık paylarının yine tamamının iş geliştirme bedeli dahil toplam 285 Milyon 389 Bin ABD Doları bedel karşılığında devralınmasına yönelik müzakere sürecinin başlatılmasına karar verilmiş ve satın alım süreciyle ilgili tüm işlemlerin yerine getirilmesi hususunda Genel Müdürlüğümüz yetkilendirilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1361572
    Ytd
    Şimdi sayenizde okudum haberi, harika... Seninle yolumuz uzun deli kız ( Sise) ... Bugün, bu hafta, bu ay belki hacim sıralamasında ilk 20 lere giremeyip, 1 milyar liranın altında ya da civarında hacimle seansı kapatıyorsun ama gün gelecek sana burada bu sayfalarda methiyeler düzmek için sıraya girecekler, gün gelecek 20 milyarlık hacim yapacaksın, gün gelecek 20 milyar dolar piyasa değerine ulaşacaksın...

5.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Şimdi sayenizde okudum haberi, harika... Seninle yolumuz uzun deli kız ( Sise) ... Bugün, bu hafta, bu ay belki hacim sıralamasında ilk 20 lere giremeyip, 1 milyar liranın altında ya da civarında hacimle seansı kapatıyorsun ama gün gelecek sana burada bu sayfalarda methiyeler düzmek için sıraya girecekler, gün gelecek 20 milyarlık hacim yapacaksın, gün gelecek 20 milyar dolar piyasa değerine ulaşacaksın...
    Hocam sen yine de fazla kaptırma kendini hülyalara sonra kötü oluyor insan, demedi deme [emoji3]

6. arkadaslar sokaginizda ne kadar ev araba varsa camlarini gidin kirin sisenin cirosu artsin.

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hocam sen yine de fazla kaptırma kendini hülyalara sonra kötü oluyor insan, demedi deme [emoji3]
    Sayın hocam, inanın öyle uçuk-kaçık beklentim yok... Sağ olsun deli kızım sayesinde trade edip lotlarımı arttırabiliyorum ki buna da fazlasıyla müsaade ediyor...

2024 yıl sonu için 40 lira,

2025 yıl sonu için 60 lira,

2026 yıl sonu için 100 lira,

2027 yıl sonu için 200 lira,

2028 yıl sonu için 400 lira bana yeter...

Eğer bölünme durumu yaşanmazsa trade ederek bu rakamlara ulaşması beni fazlasıyla zengin eder. Bu rakamlara ulaşsın benim için geriye tüm Siselerimi satıp borsayı terk etmek kalır...

Ama terk korkum İshol... O durumda tekrar değerlendirme yapabilirim ki satıp başka hisseye geçmek bile olabilir... Bunun dışında 2028 sene sonuna kadar portföyümün % 90 ile Sise taşıyıp arada full nakite geçip ve trade etmek...

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sayın hocam, inanın öyle uçuk-kaçık beklentim yok... Sağ olsun deli kızım sayesinde trade edip lotlarımı arttırabiliyorum ki buna da fazlasıyla müsaade ediyor...

2024 yıl sonu için 40 lira,

2025 yıl sonu için 60 lira,

2026 yıl sonu için 100 lira,

2027 yıl sonu için 200 lira,

2028 yıl sonu için 400 lira bana yeter...

Eğer bölünme durumu yaşanmazsa trade ederek bu rakamlara ulaşması beni fazlasıyla zengin eder. Bu rakamlara ulaşsın benim için geriye tüm Siselerimi satıp borsayı terk etmek kalır...

Ama terk korkum İshol... O durumda tekrar değerlendirme yapabilirim ki satıp başka hisseye geçmek bile olabilir... Bunun dışında 2028 sene sonuna kadar portföyümün % 90 ile Sise taşıyıp arada full nakite geçip ve trade etmek...
    nereden baksan tutarsızlık tam hayallerin dile getirildiği cümleler hatta işhol olursa çıkarım temennisi bile yanlış hamle.

1)2020de 4-5 lira idi hisse şimdi 40 lira 10 kata yakın artmış sizin hedefiniz de 10 kat.valla biz zengin olmadık burada değil 5 yıl 10 yıla yakın elinde şişe tutan adam var onlar da zengin olmadı hatta sövüyorlar hala
    2)TL bazlı hedef koyarsanız zaten hiçbir zaman zengin olamazsınız.
    3)portföyü %90 şişe ile 5 yıl taşımak yatırım stratejisi değil kumardır.elde matematiksel veri öngörü projeksiyon olmadan gidip kıbrısta all-in yapmaktan farkı yok.
    4)tek korkum ishol demişsiniz dua edin olsun yoksa zaten 4 doları görmesi hayal olur.froto kchol bünyesinde iken gideceği yere gitmedi mi kendi başına mı gitti 1000 liraya?
    5) 5 yılda tl bazında 10 kat artış sizi FAZLASI İLE zengin edecek ise burada benim gibi FAZLASI ile zengin olmuş arkadaşlar var bir türlü hissedemiyoruz

Sayfa 367/475 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •