Suriye olayları da nereden çıktı şimdi
Suriye olayları da nereden çıktı şimdi
2025 ilk çeyreğinde 5g ile ilgili gelişmeler olabilir, devasa yeni ihale alımları olabilir ve Karel altyapısıyla çok donanımlı bir şirket, Nokia ile işbirliği de var.
Bir yerden dönecek ama ne zaman ve nasıl, sürprizleri sever.
https://x.com/Haberturk/status/1862554385491886557
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Zaten yatırımcı bırakmadılar, sürekli düşen bir hisse, zarar üstüne zarar yazan bilançolar, yönetim desen dedikleri şeyler gerçekleşmiyor, kar yazacaklardı, borç stoklarla kapanacaktı. Foncu girdi ama onun da nefesi kesildi, bizim de kesildi valla.
Şubat ayında 18.40'ları görmüştü, şimdi orayı görmesi için %100 yapmalı, enflasyondur şudur budur boş versek bile ancak sermayeyi kurtarırız, o da mucize gibi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Marmara Capital zararına vermek için almadı herhalde, bir parti daha alıp 10 üstüne atmalı artık, son dorum nedir acaba, takasta görünüyor mu.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
takası görmüyorum ama gel gel yapmıyorsa çorba parası çıkacaktır al sat değildir
Gitti çorba parası emmi çakıyor yine helal olsun emmiye
Yer İmleri