Sayfa 821/908 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871 ... SonSon
Arama sonucu : 7260 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bugüne kadar hep patronu eleştirdik durduk, biraz övsek hisseye olumlu etkiler mi acaba, taktik değiştiriyorum.

Patron işini bilen, vizyonu geniş bir tüccar, Ege'nin en kıymetli topraklarında devasa bir alanı uhdesine almış ve bununla da yetinmeyip 100'er metre büyütmek için başvurdu ve o karar da onaylandı, gübre işinde sıkıntı olunca faaliyetleri durdurup liman işine asıldı.
    Şimdi de büyük global markalar hemen yamacına fabrikalar kurmaya başladılar, bu patron iyi bir tüccar ama ortaklarını ihya etmeden eksik kalır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,687
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugüne kadar hep patronu eleştirdik durduk, biraz övsek hisseye olumlu etkiler mi acaba, taktik değiştiriyorum.

Patron işini bilen, vizyonu geniş bir tüccar, Ege'nin en kıymetli topraklarında devasa bir alanı uhdesine almış ve bununla da yetinmeyip 100'er metre büyütmek için başvurdu ve o karar da onaylandı, gübre işinde sıkıntı olunca faaliyetleri durdurup liman işine asıldı.
    Şimdi de büyük global markalar hemen yamacına fabrikalar kurmaya başladılar, bu patron iyi bir tüccar ama ortaklarını ihya etmeden eksik kalır.
    biri daha var onun gibi o da egeenin patronuEge deyince bu ikisi gelir
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugüne kadar hep patronu eleştirdik durduk, biraz övsek hisseye olumlu etkiler mi acaba, taktik değiştiriyorum.

Sayın Baver üstadım.
    Bu dediklerin çocuklar için kamçılayıcı bir teşvik olur.
    Kangrene dönüşen ihtiyarlar için geçerli değil.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bizim patron bir tanedir, onun gibisi yok. Kargadan başka kuş tanımam.

5.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Sayın Baver üstadım.

Geleceğe yatırım yapıyoruz üstadım, gençler koltuğa oturunca umarım dedeyi arar duruma düşmeyiz, az da olsa bir temettü veriyor en azından.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Egeen mi ihya etmedi! en büyük pişmanlıklarımdan biridir; korkunç büyüme ve hisse performansını erken terk ederek kaçırdığım dan dolayı

7. umudumuz var tabiki ama fiyat bizi biraz üzüyor ben sene sonuna kadar ölüsü bile 80-90 rahat olur diyordum ama yanıldım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Sayın Baver üstadım.

bawer hoca burada haklı; asıl hisse performansının suçunu patrona yüklemek bence çocukluk. Adamlar hemen her genel kurulda söylüyor; benim ve arkadaşların (içsel bilgiye sahip kişiler) hisse alıp satmakla işimiz olmaz diye. Zaten bu kişiler tek bir lot bile işlem yapsalar KAP a duyurmak zorundalar.

Sayfa 821/908 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •