Sayfa 88/100 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 697 - 704 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    3 lotla 1 paket sigara alinmiyor
    Hisse değerlerine böyle mi bakılıyor? 2 lira olan hisse ile 25 lotla alınmıyor o zaman. Ya da Gedza %500 bedelsiz verse 15 lotla mı 1 paket sigara alınmıyor diyeceğiz?

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Hisse değerlerine böyle mi bakılıyor? 2 lira olan hisse ile 25 lotla alınmıyor o zaman. Ya da Gedza %500 bedelsiz verse 15 lotla mı 1 paket sigara alınmıyor diyeceğiz?
    Tabiki öyle değilde, sigaranın bile 75TL olduğu yerde taş gibi firmanın hissesi 20 olunca kanıma dokunuyor.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Tabiki öyle değilde, sigaranın bile 75TL olduğu yerde taş gibi firmanın hissesi 20 olunca kanıma dokunuyor.
    Gerçekten firma taş gibi.
    Yerinden kımıldamıyor!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

4. Son haftalarda güven vermeye başladı biraz hacim artışı ve toplama devam ediyor görüntüsü var. 2-3 hafta içinde 25 hareketi bekliyorum. Faizler buralardayken bence hızlı gitmemiz zor biraz yukarı biraz yatay düşe kalka yola devam

ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Gerçekten firma taş gibi.
    Yerinden kımıldamıyor!
    Taş yerinde ağır.
    Sözünü bu hisse yanlış anlamış!
    Ağırlığından kalkamıyor!
    Çok ağır, çok!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

Haydi Bismillah... O gün bugün İnşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Haydi Bismillah... O gün bugün İnşallah.
    İnşallah ortak beklediğimize değer hedefe gelmeden dükkanı terketmek niyetim.yok.sagligin ve kazancin daim olsun.2025 gedzaya iyi gelmesi dilegimle eski dostlardan tahtada olan dostlarada bol kazançlar.once sagli .ytd

8. altın bazlı gedza grafiği....

Sayfa 88/100 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •