Sayfa 137/343 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 2737 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Alıntı Originally Posted by Aldrsmn Yazıyı Oku
    2021 ve 2022 de devasa Finansman Gideri bundan oluyor, Ülker in 10 yılını satır satır okudum,
    Hatta 20 TL iken yazılarımda var başka nick.
    Eğer Kurlar sabit kalsaydı 4 Milyar Kâr açıklanacaktı , Piyasa Değeri 7 Milyar,
    Piyasa Değeri 40 Milyar olmalı diye

Edilen Kâr bir yere kadar saklanır .
    Sende göreceksin bende daha önce 100 TL den geri Al inadı bırak dedim. dün 114 de bugün 116.50 , Yarın 126 TL olur.
    1 Ay sonra 140 -150 TL olur ,
    188 olunca da zaten ben Almıştım deme
    --bu lafları 150-170 civarlarında da söylüyordun...senin gazın ile alanlar ve tutanların durumu???

2.  Alıntı Originally Posted by Aldrsmn Yazıyı Oku
    Kurlar yerinde kalmış mı , kalmış.
    Sağır sultan bile Merkez Bankasının
    Kontrolünde olduğunu artık
    Dövizin eskisi gibi sert çıkmayacağını biliyordu.

Bu tahminler Tahvilden gelecek 550 milyon Usd yi TL faize koyarak yapılabilirdi
    Yönetimin bu kadar öngörüsüz ve korkak olduğunu 9 Aylıkta gördük, Usd %4 faize koymuş, Üstelik 2025 in 10. Ayında kapatacağı Tahvile geri alım yapıp 325 milyon usd oraya yatırmış.
    Üstüne 2027-2028 düşebileceği Vergi Yükümlülüğünü 2024 ün 3. Çeyrek inde 1 Milyar düşmüş, Üstüne Hedge leri kapatmayıp 1 Milyar da oradan gider.

Bunları başarmak bile isteye yapan Senin gibi kötü niyetli kişidir. Yada Ciyo dur.

En fazla 1 yıl geriden gelsede üstteki beklentilerim devam ediyor.

Bu hisse 300-500 hatta 1.000 bile olabilir
    Burası Türkiye hocam, sağır sultana göre hareket etmemek lazim...
    Dolarin baskilandigi bilinirken 100 milyonlarca dolar borc icin ayrilan parayi TL ye cevirmek buyuk risk olmazmi...

Padisah birgun gece kovdum Memeti gelsin ahmet derse nice olur halimiz )

Şuan neyi biliyoruz , o borc rahatlikla odenecek risk 0.....

Herseyi mukemmel yonetseler zaten Ulker dunyada ilk sirada olur...

Vergi odemesinde haklisiniz tabi, onu niye yaptilar genel kurulda soran olur heralde ...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanayi hisseleri üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor,,varsa yoksa bankalar.
    Enflasyon muhasebesi uygulanmayan bankalar ayrıcalıklı işlem görüyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Şirketin gidişatı performansı vs konular içerisinde, erken ödenmiş gibi görünen vergi son planda bir konu benim açımdan.
    Genede düşünmeden edemiyorum, farklı bir şekilde değerlendirildiğinde şirkete kazanç sağlayacak bir para elden erken çıkarılır?
    Komplo bir fikir üretmeden bir yanıt arariyorum kafamda.
    Lakin bir şirket, holding yönetimi hakkında bir deneyimim olmadığım için pek bir geçerli yanıt bulamadım

5. Yeni bir şirket kurmuşlar G-winç diye bu isimleri hangi aklı evvel koyuyor acaba merak ediyorum bi de taycan gıda vardı galiba

6.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Yeni bir şirket kurmuşlar G-winç diye bu isimleri hangi aklı evvel koyuyor acaba merak ediyorum bi de taycan gıda vardı galiba
    Vinc satacaklardir )) Daha karli olabilir

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    aynı şeyleri dördüncü çeyrek öncesi söyledin yalan çıktı, birinci çeyrek yalan çıktı, ikinci çeyrek yalan çıktı....

ceo mete beyin son açıklamalarına göre sene sonu hedefleri tutuyor...

yani sene sonuna görede yalan çıktı..

mondalez fk 23...

yalan algıya itimat etmeyin..
    bölük daha önce kakao fiyatları arttı mondalez satamıyor diye yalan konuştu...buda belgesi

MONDALEZ
    ciro 2024
    birinci çeyrek 9,290
    ikinci çeyrek 8,343
    üçünci çeyrek 9,204
    satamıyor demiştin...hershey mondalez...zorda demiştin....

yalan çeviri haberler paylaştın
    ingizlice bilmediğin için yalan ceviri yaptın..ben müdahele ettim
    **ava gider iken av olmuş...

**beni, sataşmaya çekerek ceza aldırmaya çalıştılar, ama bu sefer yönetim adil davrandı...sataşmayı fark etti sanırım...

**hisse topiklerinde olumsuz yazılar, olumlu yazılardan çok daha değerlidir...nedeni basittir...

**her şeyden önce etkili dişe dokunur olumsuz yazı yazmak çok zordur...hem vebal almak korkusu hem de manipülasyon korkusu-cezası nedeniyle...

Sayfa 137/343 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •