Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5930 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,180
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Vay be..yeni öğrendik.. Kesin satarız şimdi biz elimzideki lotları.....,,

Bu arada gürsel kadeş söylediklerinin hepsi doğru ama değerlendirmeyi sektörel olaray yapman ve sektörel ortalaması ile farklılanırıp, nakit akışı takip etmelisin.. benden söylemesi....

Diğer bir husus firmaların marka değerlerinde gelcekte yaşanacak dalgalanmaları tahmin etmek.. Bunu da gelecekti nakit akışındaki değişimle az da olsa tahmin edebilme şansın var..Damodaran değerlemeleri yaparken bu tür yaklaşımların gizli ip uçları barındırabileceğini söyler..

Yakında bist şirket değerlemelerinde insan ve yapay zeka değerelemeleri arasındaki karar süreçlerindeki farklları araştıran bir makaleyi yayınlanmak üzere uluslararası bir dergiye teslim edecez. Orda özellikle Nakit akışa dikkat çektik.. Yayınlanırsa burda da ben yayınlarım Ama çok ilginç sonuçlar var..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

Bu arada gürsel kadeş söylediklerinin hepsi doğru ama değerlendirmeyi sektörel olaray yapman ve sektörel ortalaması ile farklılanırıp, nakit akışı takip etmelisin.. benden söylemesi....

Diğer bir husus firmaların marka değerlerinde gelcekte yaşanacak dalgalanmaları tahmin etmek.. Bunu da gelecekti nakit akışındaki değişimle az da olsa tahmin edebilme şansın var..Damodaran değerlemeleri yaparken bu tür yaklaşımların gizli ip uçları barındırabileceğini söyler..

Yakında bist şirket değerlemelerinde insan ve yapay zeka değerelemeleri arasındaki karar süreçlerindeki farklları araştıran bir makaleyi yayınlanmak üzere uluslararası bir dergiye teslim edecez. Orda özellikle Nakit akışa dikkat çektik.. Yayınlanırsa burda da ben yayınlarım Ama çok ilginç sonuçlar var..
    Yayınlayınız faydalanalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

Sizin 5 şirket öneriniz var!yanlış hatırlamıyorsam.
    Bu öneriyi 5 farklı sektör 5 şirket mi?
    Yoksa aynı sektörde 5 şirket olabilir mi?
    Fikrinizi merak ettim.
    (ben 3 e çıkardım tekrardan çünkü lot çokluğu tek şirkette bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •