Sayfa 426/469 İlkİlk ... 326376416424425426427428436 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Suriyelinin gitmesi lüks semtte evi olanları pek ilgilendirmez.. Ama Suriyelilerin olduğu mahallelerde kentsel dönüşüm fırsatı yaratır.. Bursa da planlama başladı bile.. Altıparmak Çarşamba mah. Suriye mahallesi gibi.. Bakalım göreceğiz.. Akıllı bir suriyelinin gideceğini düşünmüyorum.. Tutunamayan gider.. Bu zaten tüm dünyada böyle.. 8 milyonun yarısı belki gider.

Hunat TV
    @HunatTV
    ·
    Dec 7
    AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, vakıf kiracıları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Elitaş, vakıf kiracılarına kira fiyatlarının makul bir seviyeye geleceğini söyledi.

https://x.com/search?q=vak%C4%B1f%20...d_query&f=live

3. Suriyelilere geçmiş olsun. Savaş bitti.
    Çoğunun geri döneceğini düşünüyorum.
    Mücadeleyi kazananlar mali kaynaklara ulaşmak için ılımlı olmaları gerektiğini biliyor. Batılı hükümetlerde bu kaynakları sağlayıp. Mülteci konusunu kapatmak isteyecektir.
    Sonuç olarak bizde konut talebini düşürücü etkisi olur. Ne kadar olur derseniz. Bunu yaşayıp göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Uzun vadede Suriyede ic savas ve kaos bekledigim icin daha cok Suriyelinin ulkeye gelecegini tahmin ediyorum

Boylece nufusumuz 100 milyonu gecer

Uzun vade dedim

7.1 milyon Suriyeli Türkiyede sokakta kalmadığına göre ,ekstra konut ve işyeri yaratıyordu...

Eğer giderlerse !!! ???

fiyatlar ucuzdan başlayarak inşaattaki maliyet faktörü nedeniyle ucuzlamasa bile senelerce fiyatlar dar aralıkta dalgalanır...

Ucuzlar dalgalanmazsa pah alı yerlerde dalgalanma sınırlı olur...

derim...

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Uzun vadede Suriyede ic savas ve kaos bekledigim icin daha cok Suriyelinin ulkeye gelecegini tahmin ediyorum

Boylece nufusumuz 100 milyonu gecer

Uzun vade dedim
    Suriyede karşı taraf kalmadı. Hiç bir tarafın kendi başına bir şey yapabilecek gücü yok.
    Şu saatten sonra olay çıkaranın bileti kesilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. ayhan başkan msj sil
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku

Gidiyorlar gidiyorlar...

Gayrımenkul fiyatlarındaki 4 yıllık ralli kaynaklı köpüğü de alıp beraber getirecekler mi ?

Paradakiler sabırsılıkla bekliyorlardı

şimdiden ellerini sıvamaya başladıklarını görür gibiyim...
    ONlar, Lübnana kaçanlar. Bizimkiler buradalar.

Bizimkiler de gidip bir bakar, daha önceki malları yerinde mi diye. Sonra tekrar dönerler. Buradaki malları daha değerli, gelirleri daha çok, sağlık , okul bedava. Çocukları orada nasıl iş bulacaklar...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 426/469 İlkİlk ... 326376416424425426427428436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •