Sayfa 145/1005 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SOL kültürü dünyada, zulme-işgale-tirana başkaldırır.

HALK devrimlerini destekler.

Bizim sol kültürümüz...MALUMUNUZ.Yorumları okumanız yeterli.

Yoldaş, UFUK ARASI istisna tutmak lazım.

İçimden ; ''mücahit(müteahhit olmayanından) UFUK ''demek geliyor

2. kar satışı diye diye ky in eline verecekler..çünküsü var; faiz gıdım inecek ama enflasyon düşmeyecek..ve şamşırtıp kalacaklar..

3. 11314.00 ortalama ile long ..şimdi 11327.00

Online olmadığından burdan sayalım
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nebati yola cikmis olabilir. İçi kıpır kipirdir..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bir çift Işıldak ğöz ğörmüşler gece, kayıyormuş Şam'a doğru
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vadeli tarafta kısa artırdım 11.472 short maliyet oldu .. hisse longların büyük kısmını kapattım . kısa vade bearish daha olası görünüyor bende ..vadeli tarafta kısa vade bearishim özetle ...spot hisse portfoyde uzun vadeciyim hisse portfoyum olduğu gibi aynen duruyor .. kısmet ytd..
    aynı minvalde 11.472 ort. kısalarla devam etmeyi tercih ediyorum ...ytd ..

sp500 yatay seyrediyor .. korelasyonumuz olduğunu düşünmüyorum .. ama benzer yapılar var .. belki global konjönktürden kaynaklı .. kısa vade korele olabilirler bilemedim ..sp500 de de collapse çöküş crash falan beklemiyorum zaten. tepeden min %5 potans olasılığı olabilir gibi .. ytd .. geleceği kimse bilemez .

vadeli tarafta güzel gün oldu . herkese iyi akşamlar.. ytd.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Bayrak değişti, illaki parada değişecektir, ister misin tl kullansınlar,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. NATO Genel Sekreteri Rutte: (Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi) Bu, (Suriye'de) milyonlarca insan için sevinç anı ama aynı zamanda belirsizlik anı

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye konusundaki görüşmesinin ardından, barışçıl geçiş sürecinin sağlanması, hukukun üstünlüğüne saygı gösterilmesi ve azınlık haklarının korunması gerektiği mesajlarını verdi.

Rutte, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Suriye üzerine yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Verimli bir konuşma olduğunu ifade eden Rutte, Suriye'deki durumla ilgili, "Bu, milyonlarca insan için sevinç anı ama aynı zamanda belirsizlik anı." nitelemesini yaptı.

Rutte, "Barışçıl geçiş dönemi, hukukun üstünlüğüne saygı ve azınlıkların korunmasını umuyoruz. Rusya ve İran, (Beşşar) Esed'in suçlarına ortak oldu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabındaki paylaşımda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, Türkiye'nin Suriye'deki iç savaşın başladığı ilk günden bu yana Suriye'nin toprak bütünlüğü ve istikrarının korunmasını savunduğunu, Suriye'nin Suriye halkı tarafından yönetilmesi gerektiğini belirterek, terörden arındırılmış bir ve bütün Suriye'nin inşası için Türkiye'nin elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirttiği bildirilmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    11314.00 ortalama ile long ..şimdi 11327.00

Online olmadığından burdan sayalım
    Oh beaaa

Sayfa 145/1005 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz