Sayfa 164/1005 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sindoma TL bazlı haftalıkta kırılım yok mu bist 100 de
    Yanlış soru bence grafı ınsıder la kendin pişir kendin ye ile badem spor mu çizecek yoksa ocak ayı ile geleceğine inandıkları yabancı ile birlikte mi olacak.Yabancı gelecekse 2 toplantı yapıldı Cevdet bey le ne anlatıldı ne vaat edildi bilmiyoruz onların şartı ne ama benim görüşüm dolar buralardayken yada tl bazlı bu fiyatlarda yabancı gelmez JP ucu açık rapor koyuyor 2 sene içinde demekki gidecek yol çok uçucak kaçıcak bir dönemden ziyade ınsıder piyasası beklerim daha Trump oturmadı oda iyi ınsıder dır
    teknik olarak ben dolar bazlı bakarım graflara 2.95 200 günlük ortalamadan satış yedi 13 aralık dışarda krismis başlıyor bizim piyasada fon kapanışları derken faiz indirimine kadar düzeltme devam edip yataya bağlanıp merkezinin gününü bekleriz diye düşünüyorum.
    grafta bazı formasyonlar var ama ınsıder önüne geçtiği için şimdilik beklemedeyiz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yanlış soru bence grafı ınsıder la kendin pişir kendin ye ile badem spor mu çizecek yoksa ocak ayı ile geleceğine inandıkları yabancı ile birlikte mi olacak.Yabancı gelecekse 2 toplantı yapıldı Cevdet bey le ne anlatıldı ne vaat edildi bilmiyoruz onların şartı ne ama benim görüşüm dolar buralardayken yada tl bazlı bu fiyatlarda yabancı gelmez JP ucu açık rapor koyuyor 2 sene içinde demekki gidecek yol çok uçucak kaçıcak bir dönemden ziyade ınsıder piyasası beklerim daha Trump oturmadı oda iyi ınsıder dır
    teknik olarak ben dolar bazlı bakarım graflara 2.95 200 günlük ortalamadan satış yedi 13 aralık dışarda krismis başlıyor bizim piyasada fon kapanışları derken faiz indirimine kadar düzeltme devam edip yataya bağlanıp merkezinin gününü bekleriz diye düşünüyorum.
    grafta bazı formasyonlar var ama ınsıder önüne geçtiği için şimdilik beklemedeyiz.
    suriye borsası cazip midir sence
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. hacim de pek yok ya bir kaç gündür endekste ...

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    suriye borsası cazip midir sence
    Oraya önce iyi bir ekonomist gönder var mı tanıdığın
    FORMASYON AVCISI 53

5. [QUOTE=sindoma53;6944656]Oraya önce iyi bir ekonomist gönder var mı tanıdığın[/QUO

valla suriye olsun ırak olsun bunlar gelecegin finans merkezleri neden olmasın

6. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    1 sa
    #İHLAS İhlas holding, Kırgızistan merkezli Orta Asya Investment Holding'in %30'unu 12 bin TL'ye satın aldı. (30.000 som)

bu fiyat doğru değildir herhalde lemur bak bu kırgız borsasına bak
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    1 sa
    #İHLAS İhlas holding, Kırgızistan merkezli Orta Asya Investment Holding'in %30'unu 12 bin TL'ye satın aldı. (30.000 som)

bu fiyat doğru değildir herhalde lemur bak bu kırgız borsasına bak
    öyle olsa bu parayı burada veren çok olur bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Yine 10 bin alti geleyio gap bosluklari

Sayfa 164/1005 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •