Erkin Koray "nev-i şahsına münhasır" bir sanatkâr idi.
Eserleri hepimizin diline pelesenk olmuştu.
Allah rahmet eylesin.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkin Koray "nev-i şahsına münhasır" bir sanatkâr idi.
Eserleri hepimizin diline pelesenk olmuştu.
Allah rahmet eylesin.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Anglosakson gazına gelmiş İsrail komşularıyla iyi geçinmemeyi kendine prensip etmiş.
Taşıma suyla nereye kadar?
Başlıktaki hedefe dolardaki enflasyon değer kaybı dolayısıyla hizla yaklaşacağız be yaaa...![]()
50 dolara giden yolun başlarında olduğumuzu ümit etmekteyim.
30 dolar üstünü 2023 sonbaharda gördük.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
vaayy toprağam böyle topikinmi vardı aşkolsun yeni gördüm valla...ağzın bici yesin olur inşAllah da...bir 6500,7000bin efsanesi var..görüşünü almak gerek...4binden 11e giderken oralarda derin yarıklar bırakmış prof sensin beni sıkmaktan tanırsın makaram sarı bağlarcıyım ben![]()
Yer İmleri