-
Originally Posted by Siesta Yazýyý Oku
Uzunvade kolay gelsin. O dövizleri ülkeye sokmasanýz da olur, altýn vize alýp kenara koymak da bir seçenek ;)
TARÝHTE BUGÜN :
KaSIM 2023
Koç Holding, ABD'li Ford Motor ve Güney Koreli LG Energy þirketleriyle birlikte gerçekleþtirmeyi planladýðý batarya hücre fabrikasý yatýrýmýndan vazgeçti.
Holding tarafýndan yapýlan açýklamada, kararýn gerekçesi olarak "mevcut elektrikli araç penetrasyonundaki geliþme dikkate alýnarak batarya yatýrýmý için zamanlamanýn uygun olmadýðý sonucuna ulaþýlmýþtýr" denildi.
ARALIK 2024
Tofaþ’ýn Türkiye’deki haklarýný satýn aldýðý Stellantis, Çinli pil þirketi CATL ile Ýspanya’da 4.3 milyar dolarlýk ortaklýða gitti
Koç Holding’in þirketi Tofaþ’ýn Türkiye’deki haklarýný satýn aldýðý otomotiv devi Stellantis, Çinli pil üreticisi CATL’le Ýspanya’da 4.3 milyar dolar deðerinde lityum demir fosfat (LFP) pil fabrikasý kurma planýný duyurdu. Tesisin 2026 yýlý sonuna kadar üretime baþlamasý ve 50 GWh'ye kadar kapasiteye ulaþarak Avrupa’nýn en büyükleri arasýna girmesi hedefleniyor.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri