Sayfa 1035/1074 İlkİlk ... 355359359851025103310341035103610371045 ... SonSon
Arama sonucu : 8588 madde; 8,273 - 8,280 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Ben daha ilk baştan söylemiştim borsa kotunda çıkarılan şirketler memnun ki yerinden hiç döneni görmedim seferlerinden..SPK dava açmışmış haklarında falan filan hepsi danışıklı dövüş diye yazmıştım çünkü balık baştan kokuyor imam oturursa cemaat altına kaçar demiştim (affınıza sığınıyorum) de kimseler beni ciddiye almamıştı..Vesselam..ÇBS şirketlerinin borsadan atıldığı 2013 yılı Aralık ayının sonları idi işte o zamanlar öncesi ve sonrasında zaten SPK'da kanunlara aykırı işler gırla gidiyordu hepinizi bildiği üzere yani parayı bastıran şirket patronu arzu ettiği her şeyi Spk ve Bist kurumlarına yaptırabiliyordu yani çavuşoğlu kardeşler borsa kotundan çıkmak istediler Bist ve Spk kurumları yöneticileri de hay hay efendim buyurunuz güle güle selametle gidin denildi..Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı istedikten sonra yeter ki istesin tüm kot dışı kalan şirketler borsada tekrar işlem görmeye başlar...Emeği geçen tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim..Sağ olsunlar..ytd..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 10-12-2024 saat: 12:36.

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Ben daha ilk baştan söylemiştim borsa kotunda çıkarılan şirketler memnun ki yerinden hiç döneni görmedim seferlerinden..SPK dava açmışmış haklarında falan filan hepsi danışıklı dövüş diye yazmıştım çünkü balık baştan kokuyor imam oturursa cemaat altına kaçar demiştim (affınıza sığınıyorum) de kimseler beni ciddiye almamıştı..Vesselam..ÇBS şirketlerinin borsadan atıldığı 2013 yılı Aralık ayının sonları idi işte o zamanlar öncesi ve sonrasında zaten SPK'da kanunlara aykırı işler gırla gidiyordu hepinizi bildiği üzere yani parayı bastıran şirket patronu arzu ettiği her şeyi Spk ve Bist kurumlarına yaptırabiliyordu yani çavuşoğlu kardeşler borsa kotundan çıkmak istediler Bist ve Spk kurumları yöneticileri de hay hay efendim buyurunuz güle güle selametle gidin denildi..Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı istedikten sonra yeter ki istesin tüm kot dışı kalan şirketler borsada tekrar işlem görmeye başlar...Emeği geçen tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim..Sağ olsunlar..ytd..
    Eyvallah sağolsın Rabbimiz doğruyu bilendir reis in alacağı karar bu günü değil yarını özleyenlerin kararıdır İnşallah 397-4 birgün gerçekleşir. Bizim yarınlarımız toplumun yağrınları olur. Gündem belli yurtta sulh cihanda sulh. Zaman bizler için az olabilir evlatlarımız ve evlatları için adalet ve huzur.

3. Söyledim olmadı yazdım olmadı hayat senin gözün kör kulağın sağır olmuş aklını dolar yemiş altınını çamur yutmuş ve hâlâ gerçeklerin bunlarla ilgisinin olmadığını anlamamışsın ey hayat ben yoksam sende yoksun dolar kağıt parçası altın çamurun kendisi. Maneviyatını satmanın değeri kağıt parçası değilmi altını çamurdan kurtaran zaten insan sen kendi değerini (kişiliğini) kaybettiğinde hayat zaten değersiz . Ve değersiz insanların artışı putlaşmaya paraya tapmaya ve hep toplamaya başlar Napolyon bir gün öldü ve yeni napolyonlar sonumuz onun gibi olmasın diye adını değiştirdi adı para veya benzeri olsun gücün varsa sende Napolyonsun gücü hakta adalette arayanların serveti imanı gücü halktır haktan geleni halka adaletli dağıtanın bir eline güneşi bir eline ayı versen hak ve adalet yolundan şaşırtamazsın . Güneşe aya yaratılan hiç bir şeye hükmedemezsin su akar yolunu bulur kader sana biçilen ömürdür. Görecek günümüz ekipte biçmek istediğimiz emeğimiz varsa Rabbim bize hayırlı olanı versin kaldıramayacağımız yükle imtahan etmesin.

4. Dedenin babanın anlatacak hikayesi yoksa büyük ihtimalle seninde hikaye yazacak kalemin olmuyacak banka hesabın cüzdanın doluysa başta kendini sonra başkalarını kandıracak seneryolar bulacaksın.

5. İki yaşında konuşmayı,
    45'inde ise susmayı öğretir yaşam.

6. Dedemiz arsayı almış,
    Babamız evi yaptırmış,
    Biz evin eşyalarını almışız,
    Çocuğumuz evin badanasını yaptıramıyor!

7. Herşeyi bilen fikir sahibi olan evlat badana işini ya kendisi yapacak yada başkasına yaptıracaktır iki seçenekte de alacağı sonuç onun için tecrübe olacak fırsatı geldiğinde ikisini de deniyecektir kar zarar hesabı yaptığı zaman işi bırakıp badana yapmakmı yoksa yaptırmakmı karlı kendi hesabını yapınca elin kazancı ucuzmu pahalımı anlıyacaktır.

8. Yazıda mesele, badanayı yaptırıp yaptırmaktan ziyade her geçen gün alım gücünün zayıfladığını anlatmak istemiş.

Sayfa 1035/1074 İlkİlk ... 355359359851025103310341035103610371045 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •