Sayfa 73/74 İlkİlk ... 236371727374 SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 577 - 584 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Neyse boşverin hisselerim içinde tabgd en iyi bilançoyu o gönderdi kar geldiği günden beri düşüyor yani mesele kar zarar değil galiba mesele spek malı toplamış mı toplamamış mı topluysa kara zarara bakmadan uçuruyorlar yook toplu değilse Çin işkencesine devamm
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    160 olup devamlı kar yazan şirket nasıl 47 olur ,aldık biraz bakalım buralardan koy sepete...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    En son bilançoğu pozitif olarak Net Kar(TL)121.255.024 Dönem: 2024-09

RSI indikatörü 52,48 seviyesinde olan hisse, en son 8 gün önce 70 seviyesini yukarı keserek AL sinyali üretmeye başladı ve bugünkü 52,48 değeri ile satım bölgesindeki konumunu korudu.
    MACD indikatörü en son 8 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti.

Akıl alacak gibi değil,indikatörler al konumuna almış ama hisse düşüyor üstelik karda yazıyor ,şu an 2023 temmuz ayıylan ayni fiatta,temmuz sonunda zaten aya fırlamış 160 olmuş 6 ayda,yani ocak 2024 yılında,ondan sonra devamlı düşüşte,bana ilginç geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Neyse boşverin hisselerim içinde tabgd en iyi bilançoyu o gönderdi kar geldiği günden beri düşüyor yani mesele kar zarar değil galiba mesele spek malı toplamış mı toplamamış mı topluysa kara zarara bakmadan uçuruyorlar yook toplu değilse Çin işkencesine devamm
    Baktım bayağı yazmışsın,galiba bıktınki daha yazmıyorsun 3 aydır,neyse görevi artık ben devir aldım çok düştüğü için

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 73/74 İlkİlk ... 236371727374 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •