düzeltmeye girdi sanki ytd...
Zirveyi geçmeye gücü yetmedi, çok salmadan biraz dinlenmesi normal.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Lodrig abi büyüksün![]()
Lodrik ağa endeks cökerken tenhada alım yaptı, 8-9'dan almadı ama 12 üstünden aldı, bravo diyorum.
**KY a mesaj vermiş, malınıza sahip çıkın, ekranı izleyip sat al-al sata girerek malınızı kaptırmayın diyor bence
**bugün iki sefer alım yapmış 11.31-12.20 arası 4 milyon; 12.05--12.20 arası 1 milyon 200 bin...
yarın, malını kaptıranlar, aşağı yönlü baskıya devam ederler.
Şirket Yönetim Kurulu kararınca 1 Ocak 2025 itibari ile geçerli olmak üzere;
...Sn. Cengiz Taş, Akkök Holding A.Ş. bünyesinde kurulacak olan Akkök Kimya ve İleri Malzemeler Grup Başkanlığı görevine atanmıştır. Yerine Şirket Genel Müdürü pozisyonuna halen İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapmakta olan Sn. Didem Tunçbilek'in atanmasına,...
**ileri malzemeler neler olabilir?. AKKİM, 100 milyon dolarlık epoksi reçine yatırımı, 2024 ün ilk çeyreğinde üretime girdi. 200 milyon dolarlık ithalatı durduracağını ifade ediyor.
...Epoksi reçineler, en basit yapıştırma işlemlerinden, elektronik, inşaat, otomotiv ve ambalaj endüstrilerine kadar kullanılan bir malzemedir. Aşınmaya ve kimyasallara olan direnci sayesinde birçok sektörde tercih edilen bir polimerdir. Denizcilik, elektrik-elektronik, otomotiv ve benzeri sektörlerde kompozit parçaların üretiminde kullanılır. Aynı zamanda hastane, laboratuvar, üretim tesisleri, restoranlar, havuz ve hamam gibi yerlerde de dayanıklılık ve antibakteriyel özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilen bir maddedir.
Epoksi, çoğu kimyasal ile tepkimeye girdiği için tek başına uygulanabileceği gibi, kullanım alanına göre farklı malzeme çeşitleriyle birlikte kullanıma da uygundur. https://www.tr.weber/blog/fonksiyonel/epoksi-nedir
**bence, DOWAKSA ile birlikte kompozite parçalar için ileri malzeme ler üretecek bir yapılanma. Bölgede gemi-yat yapımı güçlü.
**aksa-dowaksa yatay büyümeye büyük adımlar atarak başladı.
**ne demişti bıkmış broker; teknik (fiyat), haberden önce gider.
Yer İmleri