Sayfa 364/1005 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB pastasında diğer farkı ,SHORTLAR LEHİNE 120.000 olarak rekor kırmış durumda.

Bu kadar short nasıl temizlenir?

Tamam hedge-karşı bacak senaryosu doğru olsa bile ortada bir SHORT EGEMENLİK var.

Bence en güzel senaryo; VADE BİTİMİNİ DİPLERDEN YAPIP,UZLAŞMA İLE bu işi bitirmesi.

Tabi çok yöntem var ama bu en kolay olanı olur.

2. zafere daha var dayı..her akşam konuşma yapmak bünyeye zarar verir..gazlama beni fazla..
    önce 8600 ler gesin bakalım..benim hedefe daha çok var..
    gundi ile alakam yok, tanımam da kendisini..yazı stili benzeyebilir

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Balkonun yerini bilir konuşmasını hazırlıyordur bugun birde iddia atıldı gundi olabilir diye konuşmasında o konuyada değinsin .
    yalnız ricam ondan EYYYYYYYYYYYYYYY sakinleri pıst100 2008 gibi derse ben bir daha balkona davet etmem.
    tokatçıyı çıkarırım balkona palayı nasıl tırtıkladığı HİKAYELERİ ni anlatır

3. Şimdi benim anlamadığım fed 2000 ve 2007 de faiz indirimine başlayınca borsalar yari yarıya düşmüş acaba aynısı yaşanır mı ama altın yukselmis

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Arsası olsun. Üretim yapılan arazi ve yan arazi..( sahibinden com da bölge emsalleri ile karşılaştırma olsun)... Ozkaynaklari devamlı artışta olsun. Hasılatı artışta olsun. Esas faaliyet karı artı olsun. Nihai karı zarar olabilir. Sanayi şirketi olsun. Cirosu yani hasılatı artışta olsun.. Sermayesi düşük olsun. 100 milyondan düşük mesela. Malın çoğu patronda olsun.
    2001 krizini görmüş olsun ( bu benim kriterim. Son on senedeki sirketlere güvenmiyorum. Girsem bile hemen kaçmak için)
    Patronu iyi olsun diyeceğim ama öyle biri yok

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    finansal okuryazarlığı ve temel analizi özetleyen güzel bir yazı olmuş. tebrikler.

gerisi biraz şartlara, biraz şansa kalmış. kolay gelsin.

iyi akşamlar bol kazançlar cemaat diye ben de günü bitireyim
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB pastasında diğer farkı ,SHORTLAR LEHİNE 120.000 olarak rekor kırmış durumda.

Bu kadar short nasıl temizlenir?

Tamam hedge-karşı bacak senaryosu doğru olsa bile ortada bir SHORT EGEMENLİK var.

Bence en güzel senaryo; VADE BİTİMİNİ DİPLERDEN YAPIP,UZLAŞMA İLE bu işi bitirmesi.

Tabi çok yöntem var ama bu en kolay olanı olur.
    Abka bahara 14 hedefini yine hatırlatırım yalnız yatırım firmaları 2025 sonu veriyor o hedefi

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Arsası olsun. Üretim yapılan arazi ve yan arazi..( sahibinden com da bölge emsalleri ile karşılaştırma olsun)... Ozkaynaklari devamlı artışta olsun. Hasılatı artışta olsun. Esas faaliyet karı artı olsun. Nihai karı zarar olabilir. Sanayi şirketi olsun. Cirosu yani hasılatı artışta olsun.. Sermayesi düşük olsun. 100 milyondan düşük mesela. Malın çoğu patronda olsun.
    2001 krizini görmüş olsun ( bu benim kriterim. Son on senedeki sirketlere güvenmiyorum. Girsem bile hemen kaçmak için)
    Patronu iyi olsun diyeceğim ama öyle biri yok

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İsgsy bu tanıma uyuyor 3 hane gelmesi yakındır zamanda

7. 2025 ilk yarısında dip görülmeli..ve bu dip rakam ne olursa olsun 2025 ilk yarısında olmalı..biste dolar bazlı baktığımızda çoktandır hapı yutmuş zaten..kanadı kırık kuş nasıl uçamazsa aynı öyle çırpınıyor..ordada dolar bazlı tl desteği yine 7500 yapıyor..şu anki dolara göre..her yol 7500 e çıkıyor..bu bana göre İLK CİDDİ DESTEK..ve bir hissesever olarak burada kademeli girmeyi düşünürüm..

8. 210 dolar bazlı destek= 7500 tl bazlı destek..bu şartlarda dolar/tl =35.70 yapıyor..

Sayfa 364/1005 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •