Sayfa 829/905 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. .................................................. ...................

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Önceki ay bu aydan daha iyiydi, öncek hafta bu haftadan daha iyiydi, önceki gün dünden daha iyiydi, dün bugünden daha iyiydi, kötülüğe devam.
    Bozmayın moralleri, hiç bir hisse sonsuza dek düşmez, iyice akıtsınlar zehirlerini.

İyi tatiller herkese.
    buyuk hayel kırıklıgı oldu benim için ege gübre ne yalan söyliyim...nasipten ötesi yok...Beklentilere bak hissenin fiyatına bak masa sandalye şirketinden beter durumda...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    .................................................. ...................
    Aslında yazılacak çokk şey var da.. neyse sildim...insanlar etkilenmesin..algı olmasın..

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sizin, bizim gördüklerimizi diğer büyük balinalar görmüyor mu? Görmemesine ihtimal var mı? Elbette hayır tek gerekçe PATRON faktöründen dolayı hisseye yanaşmıyorlar. Şu argüman üretilebilir: Patron istediği kadar baskılasın, büyük ordino ya da yabancı gelse patron dayanamaz diye söylemlerde bulunabilir. Hayır efendim patron istemedikçe değil büyük balina ordino bile bir kademe kaldıramaz. Önce patron isteyecek. Diyecek ki benim hissem de değerlensin, yatırımcı da kazansın. Bu tarz söylem bu patrona özgü değil.. Patron hisselerinin %90 nı böyledir. Bu yüzdendir ki Patrona Allah hidayet ve yatırımcı dostu olmayı nasip etsin.
    Sn.Deniz usta geçmişte...yazmış..olay bu ..gerisi koca bir hiç...i

Artık bu şirketten bir cacık olmaz algısını beyinlere kabul ettirene kadar ezdikçe eziyorlar.
    Lanet ettirip kaçırtana kadar,,,,,,
    Canları sağolsun.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ne halt ederlerse etsinler pes etmek yok...

7. o iskeleler uzatılacak o arsa güncellenecek

8. Hadi bakalım...inşallah..olumlu gelişmelere hasret kaldık..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 829/905 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •