Sayfa 216/964 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sayin unut beni... Once sakin olacagiz.

Ben de dahil hic bir yatirimci hissenin gozaltindan cikmasini, brut takasin kalkmasini veya internet yasaginin kalkmasini ister. Ben de isterim ve bunlarla ilgili girisimlerimiz oldugunu soylemistim. Ins cikar da hisse normal islem gorerek degerine gelir.

Ancak biz sirketin yaptigi iyi olan her seyi destekleriz. Ama kotu niyetli, mal kacirma gibi olaylar olusursa hakkimizi arariz.

Burada sorun spk nin gec karar almasinda daha oncede belirttigim gibi blokeler iyuk 28 e gore cozulecek. Bunun icin iyuk 28 1 ay icerisinde der.

Daha oncede yazdigim gibi spk nin tavri cok onemli. Karar almada gecikiyor.

Ne karar alirsa alsin bir an once alsin ki biz de onumuzu gorelim.

Sirketin actigimiz gk davasina yanasmamasi ve surekli problem cikarmasida bu yuzden.

Sirketin gk yapacagiz demesi cok onemli... Oncelikli olarak gk aciklandiginda bizim icin gundem maddeleri onemli....

Onun icin hem hakim ortagin hamleleri, hem sirketin hamleleri, hem de biz ky lerin hamleleri icin spk biran once kervanla ilgili ya bulten yayimlamali ya da sirkete kap haberi yaptirmali

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben size de kızdım biliyorsunuz ama siz yine bir iş yaparken birşeylerin kar mı zararmı düşünüyorsunuz dikkat ediyorum. Ama yeni çıkan kahmaran olma yolunda kimin tetikçiliği yaptığı belli olmayanlar taktik maktik yok bam bam kafasında yazıyorlar benim kızdığım bu biz çok çektik bu iş çok uzadı artık bize zaman kaybı yaratacak her olaya karşıyım

2.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    benim adım ŞEFAAT DİNÇ

İ.P ADRESİM: 88.251.157.5

KÜTAHYALIYIM.

Sayın kervanzede ve unut beni bak ben korkmadan yazabiliyorum...Siz de yazabilirmisiniz? Eğer cesaretiniz yüreğiniz varsa yazın ..
    @Selamunaleykum whatsapp grubunda daha önceleri bulundum. Sen Unut beni iduz hatırlasın beni

3. Ben hisseme inanıyorum inşallah iyi fiyatlara gelecek gözaltı brüt takas tan çıktımı hak ettiği yerlerde olacak. Ama çok bilmiş uzun uzun yazanlar bir rahat verirse sidik yarıştırmalar biterse.bunlar hep zaman kaybettirdi bizlere birilerinin tetikçileri yazıyor yine şirketi zora sokmak için 5 yıldır aynı en son sbk bodrum otelini aldı neden şirketi sabah akşam şikayet ettirip zora sokup kredi vb işleri bitirim şirketi ele geçirmek için benim fikrim bu yönde katılan katılır ben bir garip yatırımcıyım. Tetikçiler çıkarcılar unutmasın beni selamunaleykum sen unut beni

4. yok o sıkıntı değilde

unuturum seni ^^unut beni^^^

seni unutmam için seni tanımam lazım

ben seni tanımıyorum ki... veya belki daha önce görüştük ama ^^unut beni^^ ne yahu?

5. Sizemi soracak millet ne yazıp yazmayacağını birden fazla nick acıp kendiniz soruyonuz kendiniz cevaplıyonuz yok birde 5 yıldır ne çekiyoz diyo allah aşkına kac kere bimere cimere spk yazdın , bol keseden sallayın bakalım git kendini otelin önüne zincirle madem beni batırdılar de hesaplarını kontrol etseler belkide al satçı sizsiniz . Eminim sizin maliyet 20 kuruşlardadır SİZİ GİDİ SİZİ 😁😁

6. Şirket yönetimi önce basiretli tacir olacak, şirketin yönetiminde bir sürü sıkıntı oluşturacak nokta var.

Madem bunlarla uğraşmak istemiyorlardı o zaman borsaya açıklayacaklardı.

Oh ne ala borsaya açıl, küçük yatırımcıya hisse senetlerini yüksek rakamlardan itele... Ondan sonra insanlar hakkını arayınca da şikayet etmeyin...

Borsanın nimetlerinden faydalan ama gereklerini yerine getirme... Sonra çıksın birileri şirketin avukatlığını yapsın.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Şirket yönetimi önce basiretli tacir olacak, şirketin yönetiminde bir sürü sıkıntı oluşturacak nokta var.

Madem bunlarla uğraşmak istemiyorlardı o zaman borsaya açıklayacaklardı.

Oh ne ala borsaya açıl, küçük yatırımcıya hisse senetlerini yüksek rakamlardan itele... Ondan sonra insanlar hakkını arayınca da şikayet etmeyin...

Borsanın nimetlerinden faydalan ama gereklerini yerine getirme... Sonra çıksın birileri şirketin avukatlığını yapsın.

Niyetin ne olduğu attıkları her adımdan belli...

Temel amaç halka açık şirketin özsermayesini kendilerine ceplerine doğru akıtmak. Ve başardılar da..

Şirket Birleşme ile Kervn ın 1.50 den 0.45 e düşmüş hisse defter değeri arasındaki fark yatırımcıların cebinden çıkıp zt nin kasasına gitmiş olmuyor mu? Ve bu şirket birleşiminin tamamladıktan sonra hisseleri kuruşçuklarla piyasaya sürüp dolaşımdaki oranı artırıyorlar.

Eğer halka açık şirketin varlığın kendi lehletine eritme niyetleri olmasaydı, Sis ipliği direk halka açmaları kendileri için daha avantajlı olurdu. direk %30 halka açarlar ve edinilen yüksek oranda fonla finasal sorunu olmayan özsermayesini yüksek nitelikli bir şirkette olarak borsada işlem görürdü.

Yani halka açık şirketi fena eritmişler ama çağrı çağrıda yapmayız diyorlar. "Eyyy Zeynep Tümer! madem senin şirketinin böyle büyük finans borçları vardı, neden direk halka açarak fon sağlayıp borçlardan kurtulmasında gelip halka açık şirketle birleştirdin, böylece bir çok gayrimenkulü de ucuza satmazdın veya kelepire icradan şirket dışına çıkmasına olanak tanımazdın"

Bak bir durumu daha somutlaştırdık netleştirdik.. Ve bu durum adamların hoşuna gitmeyecek yine yatırımcı veya yatırımcı yandaşı kılığına girip yazılanları etkisizleştirmek içiin çırpınıp duracaklar)

8. Şirketin yaptıklarını, haksızlıkları şikayet etmeyinciler türüyor, bakalım amaçları ne... Kokusu çıkar nasıl olsa.

Sayfa 216/964 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •