Sayfa 671/708 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    30 aralık 2022 deva 69 tl 29 aralık 2023 deva 76 tl, 3 zam ve sonuç bu . polyannaccı kafasıyla düşünürsek iyi düşmemiş diyebiliriz.
    Tam 1 yıl öncesinden geçmiş 2 yılın karnesi.

Bugün ise 25 aralık 2024. Geçen 3 yılda büyük üstadların yazdığı tüm hikayeler boşa çıkmış. Fiyat aynı. nere gitti onca yazılan hikaye. onca pohpohlanan parlatılan masallar ? Çok değerli bilgiler neden yansımamış bu fiyata yahu. Çok değerli değilde sadece birer safsatamıymış yoksa ?? aaaa nasıl olur bu...

Aslolan fiyattır nokta

2. 25 aralık 2024 ve fiyat 75 tl. temel magazin severleri maalesef rüyalarından uyandırdığımız için bize biraz kırgınlar. Onların hakaret dolu dillerinden de konuşmuyoruz buna da bozuluyorlar. O arkadaşlardan kimse kalmadı şükür, foruma huzur geldi. kimse hakaret okumuyor.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Tam 1 yıl öncesinden geçmiş 2 yılın karnesi.

Bugün ise 25 aralık 2024. Geçen 3 yılda büyük üstadların yazdığı tüm hikayeler boşa çıkmış. Fiyat aynı. nere gitti onca yazılan hikaye. onca pohpohlanan parlatılan masallar ? Çok değerli bilgiler neden yansımamış bu fiyata yahu. Çok değerli değilde sadece birer safsatamıymış yoksa ?? aaaa nasıl olur bu...

Aslolan fiyattır nokta

3.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    neye göre hayal aslında örneklerine göre düşük bile denebilir genil şu an 23,62 FK dan işlem görüyor deva 2023 karı ile 2,6 milyar diyelim muhtemel 3 civarı gelecek yinede 2,6 milyar ile çarpalım aynı FK ya gelse 23,62 FK ile işlem görse piyasa değeri 62.986.666,75 TL olur hisse bedeli 314,94 TL olur 3 milyar kara göre çarpsan 70.860.000 piyasa değeri yapar hisse bedeli 354,30 TL olur ha bu arada yurt dışı sağlık sektörü ortalama FK sı 25 sıkıntı genilin pahalı olması değil bizim ucuz olmamız
    354 lira 30 kuruşu görecek miyiz üstadım. Bu hedefe adım adım yaklaşacak mıyız?
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 27-12-2024 saat: 02:14.
    10. köyden yazıyorum.

Fefinecinin dediği gibi 10 sene sonra iyi yerlere gelir, o zaman olur.Sabırla bekleyip apaç olacaksınız.Fazla abartmayın, inandırıcılığınız hiç kalmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    2023 sonrasına bekleyebilenler burada bu zamanları yad ederiz,kaciranlari da teselli ederiz.Benim hedef fiyatım 20USD satışlarım buradan başlar. Yakın zamandaki Yunan ilaç firmasının satis fiyatını aklımızda tutalım.
    üstadım sizde 20 dolar hedef vermiştiniz adım adım gidiyor muyuz hedefe? noldu o iş?

bunu yazdığınızda 2023 sonrasını bekleyenler demişsiniz. 2023'ten 10 yıl sonrasını mı kastetmiştiniz? 10 yıl sonra iyi yerlere gelir falan diyorsunuz merak ettim Üstadım.
    Abartı dediğiniz 354 tl hesabı bile sizin 20 dolar hedefinizden daha makul

Böyle değerli bilgileri bizimle paylaşan üstadlar inşallah yeniden gelir buraya bir neşe katar. Altın değerinde bilgiler bunlar yahuuu.
    10. köyden yazıyorum.

O zamalar savaş tamtamları bölgemizde çalmıyordu.Çalmaya başlayınca konjonktğrdeki bozulmaya işaret ettim.Hatta sen de Lübnan ile savaşın ne ilgisi var Deva ile demiştin.Hissenin fiyatı kadar zamanlama da önemlidir.Şimdi hisse fiyatı yanlış zamanlama bölgesinde.İlaç zammının yetersiz ve geç kalmış olması sebebi ile nakit dengesi bozulmuş şirket 3 milyar finansman bonosu çıkarıyor ve bu 1 milyar finans gideri yaratır.Şirketin düşen karlılığı ve cirosunu göz önüne alınca önümüzdeki birkaç bilançonun iyi gelmeyeceği öngörülebilir.Ben az bşr zararla hşsselerşmi sattım ve Trump'ın seçileceğini ve Elon Musk ın ön plana çıkacağını anladığım anda yoğun şekilde Bidcoin ve Tesla aldım.Şu anda ortalama dolar bazında %68 kazanmış durumdayım.Kısa birsğre sonra Trump politikalarının gidişine göre ya nakite dönüp bekleyeceğim ya da karda oturmaya bir süre daha devam edeceğim.Ama Türkiye de işler iyi gitmiyor ve yüksek volatilite işaretleri var borsada.

7. fincan kulpta kulp oluşumu ne kadar sürer??????
    Geleneksel piyasalarda bu formasyonun oluşması birkaç haftadan birkaç yıla uzayabilir. Fincan kısmı bir ila altı ay sürerse, kulp bir ila 4 dört hafta sürer.

evet 2 haftası geride kaldı. 1-2 haftaya renk belli eder.

8.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    O zamalar savaş tamtamları bölgemizde çalmıyordu.Çalmaya başlayınca konjonktğrdeki bozulmaya işaret ettim.Hatta sen de Lübnan ile savaşın ne ilgisi var Deva ile demiştin.Hissenin fiyatı kadar zamanlama da önemlidir.Şimdi hisse fiyatı yanlış zamanlama bölgesinde.İlaç zammının yetersiz ve geç kalmış olması sebebi ile nakit dengesi bozulmuş şirket 3 milyar finansman bonosu çıkarıyor ve bu 1 milyar finans gideri yaratır.Şirketin düşen karlılığı ve cirosunu göz önüne alınca önümüzdeki birkaç bilançonun iyi gelmeyeceği öngörülebilir.Ben az bşr zararla hşsselerşmi sattım ve Trump'ın seçileceğini ve Elon Musk ın ön plana çıkacağını anladığım anda yoğun şekilde Bidcoin ve Tesla aldım.Şu anda ortalama dolar bazında %68 kazanmış durumdayım.Kısa birsğre sonra Trump politikalarının gidişine göre ya nakite dönüp bekleyeceğim ya da karda oturmaya bir süre daha devam edeceğim.Ama Türkiye de işler iyi gitmiyor ve yüksek volatilite işaretleri var borsada.
    20 dolar olan hedefin bu anlattığın olaylardan sonra 2 dolar mı oldu üstadım ? Cahiliz anlamıyoz rakam zikrederseniz...
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 671/708 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •