Sayfa 288/294 İlkİlk ... 188238278286287288289290 ... SonSon
Arama sonucu : 2351 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
     Alıntı Originally Posted by tolga bayraktar Yazıyı Oku
    Amma kastılar ha
    doas freni de etkileyecek gibi!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bu akşam bölünme tarihi gelebilir noele az kaldı!
    Evet bu gün 670;50 -672 arasından biraz girdim eski göz ağrıma ve bu gün veya yarın bölünmeyi onaylar SPK diye ümit ediyorum kısmet bakalım 1300 lerden bosaltmistim yarı fiyatina geldi ve gel beni al dedi hayırlı kazanç ky dostlara
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Evet bu gün 670;50 -672 arasından biraz girdim eski göz ağrıma ve bu gün veya yarın bölünmeyi onaylar SPK diye ümit ediyorum kısmet bakalım 1300 lerden bosaltmistim yarı fiyatina geldi ve gel beni al dedi hayırlı kazanç ky dostlara
    su dingil ömrümüz yedi bu sene!Bfren iki defa sermaye artışına gitti o hala 3.150 ile yola devam edince 2024 boş beleş bir yıl oldu sayın mercek!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Hergun alim tarafina 1000 lik lotlari yigiyor.

Satista lot yok gibi.

Satacaksaniz bu fiyattan malinizi alirim diyor. Yoksa yukari surup alma derdim yok der.

Bende buradan spek efendiye sesleniyorum. Bu fiyatlardan benden lot alamazsin. En kotu ederi bu hissenin 1100 1200 ler. Oda olusu. Sen cek fiyati 1250 lere. Orada yataya sar, orada lot verin diye bekle. Bi ihtimal belki veririz. Yoksa spek efendi sen bekle dur. Durumumuz ortalamanin ustunde ben beklerim. Bu fiyatlardan lot vermem. Bosuna ugrasma. Brokerinida pasife 1000 er 1000 er yazdirmakla ugrasma.

Bugun dahil farkli gunlerdeki kademelere bi ihtimal mali satarim diye yazdigi lotlari mesaja ekliyorum. Merak edenler inceleyebilir:

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    su dingil ömrümüz yedi bu sene!Bfren iki defa sermaye artışına gitti o hala 3.150 ile yola devam edince 2024 boş beleş bir yıl oldu sayın mercek!
    Slm sevgili filozof evet dingil patron ve avareleri çok can yakıyor ama şundan eminim bir gün çok fena patlatacaklar o dingili ve bu günleri yadedecegiz piskopat bir tahtacı ve patronu var son kursunlari bunlar 1-2 aya kalmaz çekirge gibi zıplar deyyus
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    Güzel gidiyor ötvsiz araba için Togg da eklenmiş bu bfrene iyi gelir!

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Güzel gidiyor ötvsiz araba için Togg da eklenmiş bu bfrene iyi gelir!
    BYD nin yurt disinda frenleri bosch tan aliniyor. Muhtemelende Turkiyede oyle olacak. Kap a ne zaman duser bilemem tabi.

8. bi ses soluk yok hala

Sayfa 288/294 İlkİlk ... 188238278286287288289290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •