Sayfa 204/342 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. -- Bir zamanlar maziye bak...ne kadar şendik

--Bim' in bugünkü piyasa değeri ile %12.03 pay= 37.838 milyar ediyor...ÜLKER in piyasa değeri de o kadar

Toplam 24.700.000 adet hisseyi borsadan nasıl alsınlar,,zaten alan almış kimse satmıyor,,alıp satan da haramiler,cep den cebe.
    Spk ile başları derde mi girsin.1000 defa hisse devre keser,,yok olağan üstü durum ne soruları sormaya başlar artık spk,,,şirket hergün cevap mı verecek,olağanüstü durumumuz yok diye,
    "Efendim zaman içinde 24.700.000 lot hisseyi borsadan toplayamaz mı"
    Adamlar 10 sene mi beklesinler toplamak için?

Borsada fiyatı 114 lerde tutan haramilere bir mesajdır bu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Bu hisse satış meselesine piyasanın alış yönünde sert tepki vermemesi , patron kendi kendine gelin , güvey oluyor düşüncesi sebebi ile olabilir . Gerçek bir kişiye satılmış olsa idi işin rengi , hali başka olurdu .
    Hisse hedef fiyata kadar tavan giderdi .
    Sasa hissesin de ,patron benim hissemin değeri böyle söyle dediğin de piyasa onu kale aldı hisse bir müddet sonra var sayılan fiyata hareket etti . Demem o ki her şeye rağmen bu devir yolu ile yapılmış satışın hisse piyasa fiyatına pozitif etkisi olması muhtemel eni , sonu .
    Saygılar , muhabbetle.

4.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **holdinge, yaklaşık 155 milyon euro nakit girişi olmuş...
    **GODİVA nın faizi ile 250-300 milyon euro yu bulacak vergi cezası vardı (kesinleşti mi?)...buraya mı ödenecek?...
    **godiva nın bağlı ortaklıklarının çoğu epey zararda ve üçü de negatif özsermayeleri (borca batık olma durumu) vardı. Bedelli sermaye artırımlarına mı gidecek??
    **peyderpey CCC nin hisselerini alıyor, oraya mı gidecek?...
    Continental Confectionery Company (sakız-şekerleme)

--MARİNA ları da satışa çıkardıklarına göre, nakite ihtiyaç haddinden fazla demektir...10 sene önce 100 milyon euro lafı konuşulmuş, ama satılmamış(alan mı olmadı?)...şimdi bu fiyatları veren olur mu?...
    Ft2 koltuğu size mi devretti diyecektim?
    Altı kırmızı çizgili, sarı highlight yapılmış bilanço paylaşımlarınız ve en son Goody deki övgü dolu sözleriniz ile anladım ki devredilen bir koltuk yokmuş . Yeni koltuğunuz hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Bu hisse satış meselesine piyasanın alış yönünde sert tepki vermemesi , patron kendi kendine gelin , güvey oluyor düşüncesi sebebi ile olabilir . Gerçek bir kişiye satılmış olsa idi işin rengi , hali başka olurdu .
    Hisse hedef fiyata kadar tavan giderdi .
    Sasa hissesin de ,patron benim hissemin değeri böyle söyle dediğin de piyasa onu kale aldı hisse bir müddet sonra var sayılan fiyata hareket etti . Demem o ki her şeye rağmen bu devir yolu ile yapılmış satışın hisse piyasa fiyatına pozitif etkisi olması muhtemel eni , sonu .
    Saygılar , muhabbetle.
    Halka açık 151.000.000 lot hisse var,ama piyasada hisse yok,,,kademeler bu yüzden sığ,,,toplandı,,,kimse satmıyor.
    Ancak 5 milyon cıvarında haramilerde hisse var,onlarda cirit atıyorlar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Halka açık 151.000.000 lot hisse var,ama piyasada hisse yok,,,kademeler bu yüzden sığ,,,toplandı,,,kimse satmıyor.
    Ancak 5 milyon cıvarında haramilerde hisse var,onlarda cirit atıyorlar.
    Bir yerde altın var dendi mi vahşi batıda kazmayı küreği kapan o yöne akın eder . Birinin başına ödül konursa ölü veya diri Cesi Ceyms olsa en yakın arkadaşı onu vurur .
    Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,028
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Şimdi yeni öngörümüzü paylaşalım,bakalım tutacak mı?

Senaryo1;Merkez Bankası faizi indirir,dolayısıyla dolar bazlı endeks için bugün kü değer 273,ve buralar diptir....
    Burdan deper....

Senaryo2:Merkez bankası faizi indirmez,neticede endeks 245 leri test eder.....

Sn Tengri Han sen hangi senaryoya daha yakınsın diye soracak olursanız;Ben faiz indirecek diyen tayfadanım....
    Dolayısıyla yarın gün içi gelişmelere bakıp Ülker takviyesi yapmayı düşünüyorum...
    Aslında buna gelene kadar çok daha güçlü tepki verecekler illa ki vardır ama Ülker ci olduk bir kere....

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Saygılar/Başarılar.....
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar....
    Endeks ve Ülker için dip burasıdır öngörüm 1 günlük de olsa tuttu....
    Bu güzel Kap haberinin yanına,Merkez Bankası da faiz indirirse değmeyin keyfime....

Extra Bilgi;Gün içinde 106,xx lerden takviyemi yaptım....
    Merkez Bankası kararına göre Ülker de ya çıtır yaparız yada kıtır oluruz...

Saygılar/Başarılar.....
    Herkese selamlar.....
    Dibi 2 dir çok iyi buluyorum...
    Neredeyse nokta atışı...
    Satış noktasını beceremiyoruz,onuda beceririz elbet bir gün....

Durun 99 lara düştüğünde burası (bana) göre diptir dediğim gönderimi de bulayım...

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 204/342 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •