Sayfa 511/529 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    849
    10 saniyede 5 kuruş aşağı bastı...

2.  Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)....
    Sinema salonu gibi olduğu günler vardı.Yazdık, bu kadar insan ile bir yere gidemez diye...Ama o günlerde millete
    sürekli Venezuella havucu gösterildi.Yatacak yeri yok şirket sahiplerinin.Oyunu onların kurduğunu anlamak için alim olmak gerekmiyor.Herkes gibi bizde trene binmiştik .Çabuk uyandık.Şimdi yazan takip eden 1-2 kişiye düşmüş.O vakit benim ilgi alanıma girer.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Sinema salonu gibi olduğu günler vardı.Yazdık, bu kadar insan ile bir yere gidemez diye...Ama o günlerde millete
    sürekli Venezuella havucu gösterildi.Yatacak yeri yok şirket sahiplerinin.Oyunu onların kurduğunu anlamak için alim olmak gerekmiyor.Herkes gibi bizde trene binmiştik .Çabuk uyandık.Şimdi yazan takip eden 1-2 kişiye düşmüş.O vakit benim ilgi alanıma girer.
    Trendeyim yataklıda.
    her gün 3,5 kuruş harçlığımı veriyor tahtacı
    şimdi 1,66 durağına geldik. fullüyoruz. yarın bakalım nereye çuf çuf lıyacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,544
    Blog Entries
    3
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Çan2 Termik AŞ (CANTE) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 10 kişiye idari para cezaları verdi.

https://www.foreks.com/haber/detay/6...-cezasi-verdi/

Malı götürdüklerinin yanında devede kulaktır muhtemelen bu cezalar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Çan2 Termik AŞ (CANTE) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 10 kişiye idari para cezaları verdi.

https://www.foreks.com/haber/detay/6...-cezasi-verdi/

Malı götürdüklerinin yanında devede kulaktır muhtemelen bu cezalar
    Paylaşım için teşekkürler.
    Bu 10 kişiye hakkımı etmiyorum.
    Beni nereden bulup da helalleşecekler.
    Kul hakkı ile öbür tarafa giderler artık.
    Kendilerine geçmiş olsun.

6. Bana tecrübe olsun diye yazıyorum. Cante de iki sefer üst üste patron satışı olmuştu. Sanırım bölünmüş fiyata göre 2,05 den falan. İkinci satış fonlara olmuştu. Şimdi de benzer bir durum Agrot da var. Patron tabanı 12,92 olan bir günde 12,92 den 36 milyon lot sattı. Bir günde nasıl olduysa seans içinde alındı.
    Üç gün sonra bu sefer 50 milyon lot fonlara seans dışında 11,25 den satacağım ve aynı gün borsada işlem gören tipe dönüşecek dedi. Sabah 10:30 da kap attı işlem gerçekleşti bitti, fonlara sattım dedi. Bana fonlar aldı denilince bir cesaret geldi bir miktar alım yaptım. Ancak gün içinde fonlar 11,80 civarı fiyatlardan bütün hisselerini sattılar. Enteresan şekilde alıcısı bulundu. 50 milyon lot bir günde karşılandı. Ancak şu an hisse 10,62 tl. Alanlar boşuna almamıştır, sonuçta birileri aldı diyorum. Patron birileriyle anlaştı mı, yoksa çok acayip başka bir iş mi var çözemedim. Cante de de benzer durum olup aylardır negatif yatay gitmiş. Tecrübelerinize göre Agrot patronu ne yapmış olabilir, hisse nereye doğru yönlenebilir fikir alışverişi yapmak istedim sizlerle…

Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bana tecrübe olsun diye yazıyorum. Cante de iki sefer üst üste patron satışı olmuştu. Sanırım bölünmüş fiyata göre 2,05 den falan. İkinci satış fonlara olmuştu. Şimdi de benzer bir durum Agrot da var. Patron tabanı 12,92 olan bir günde 12,92 den 36 milyon lot sattı. Bir günde nasıl olduysa seans içinde alındı.
    Üç gün sonra bu sefer 50 milyon lot fonlara seans dışında 11,25 den satacağım ve aynı gün borsada işlem gören tipe dönüşecek dedi. Sabah 10:30 da kap attı işlem gerçekleşti bitti, fonlara sattım dedi. Bana fonlar aldı denilince bir cesaret geldi bir miktar alım yaptım. Ancak gün içinde fonlar 11,80 civarı fiyatlardan bütün hisselerini sattılar. Enteresan şekilde alıcısı bulundu. 50 milyon lot bir günde karşılandı. Ancak şu an hisse 10,62 tl. Alanlar boşuna almamıştır, sonuçta birileri aldı diyorum. Patron birileriyle anlaştı mı, yoksa çok acayip başka bir iş mi var çözemedim. Cante de de benzer durum olup aylardır negatif yatay gitmiş. Tecrübelerinize göre Agrot patronu ne yapmış olabilir, hisse nereye doğru yönlenebilir fikir alışverişi yapmak istedim sizlerle…
    VEL ASRİ suresinde, sabır eden insanların, sabrını ziyan eden kişilerden ayrı tutulamayacağı bildirilmiştir

Sayfa 511/529 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •