Sayfa 839/904 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889 ... SonSon
Arama sonucu : 7231 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Ege gübre de, zaman zaman alttan maliyet lendiklerim den al sat yapmama rağmen, benim asıl beklentim olağan dışı bir durum olmadıktan sonra 2025 ve daha sonrası içindir. Bunun için çok ani bir yükseliş olmadıkça portföyümde az veya çok bulundurmak niyetindeyim. Yani kısa vadeli dalgalanmalardan çok, orta uzun vadeye odaklanmaya çalışacağım beklentilerde bir değişiklik olmadığı müddetçe.

2. Yazmayım dedim ama .dayanamadım..sizin al sat ..yatırım srtrejedinizin..bize ne faydası var??burası tatmin ve terapi salonu değil.ki..zaten bunlar [emoji23]dedenin ve tahtacının ekmeğine organik tereyağ sürmenizi sağlıyor..masada el söylenmez..halen bu.mantığı anlamayanlar var..bilmiyorum yazan arkadaşların yaş ortalamasını..ergen borsacı gibi..surdan verdım surdan aldım vs..varsa şirket hakkında veri..bilgi teknik temel.bunlarpaylaşılır..Neyse yanlış anlayıp saldırmmayın..
    [emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,648
     Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Çarşamba günü 1 ocak aynı zamanda üç ayların başlangıcı olan Recep ayının başı olması hasebiyle bizim büyük patron Recep ayına hürmeten insafa gelmiş olabilir.
    İyi bir giriş yapmak istiyordur.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel bir yaklaşım,Egeenin büyük patronuna da bir şey bulsak
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Güzel bir yaklaşım,Egeenin büyük patronuna da bir şey bulsak
    Patronun ismini bilsem ona da bir şeyler yamarım. [emoji23][emoji23]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasa bunu gübre faaliyeti yapıyor zannediyor herhalde

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buradaki hareketleri patronla bagdastirmanin doğru olduğunu düşünmüyorum,her hissede patron satıyor muhabbetine rastlıyoruz
    Son üç günlük hareketide patron yaptı mı diyeceğiz o zaman,
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Ege gübre de, zaman zaman alttan maliyet lendiklerim den al sat yapmama rağmen, benim asıl beklentim olağan dışı bir durum olmadıktan sonra 2025 ve daha sonrası içindir. Bunun için çok ani bir yükseliş olmadıkça portföyümde az veya çok bulundurmak niyetindeyim. Yani kısa vadeli dalgalanmalardan çok, orta uzun vadeye odaklanmaya çalışacağım beklentilerde bir değişiklik olmadığı müddetçe.
    Sn, bağbozumu isbir holding dede
    Ortaksiniz benim gibi,
    Bir yorumunuz varmı senelerdir her genel kurulda bulunur vede pazar değişikliği neden yapmıyorsunuz der yazılı öneri veririm mücadele ederim ama maalesef duyarlı değiller,
    Siz ne düşünüyorsunuz
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn, bağbozumu isbir holding dede
    Ortaksiniz benim gibi,
    Bir yorumunuz varmı senelerdir her genel kurulda bulunur vede pazar değişikliği neden yapmıyorsunuz der yazılı öneri veririm mücadele ederim ama maalesef duyarlı değiller,
    Siz ne düşünüyorsunuz
    Sagliklar

Merhaba Sn. @cinali hocam, işbir genel kurulunda önemli sorular sormuşsunuz tebrik ederim. Her zamanki gibi sorulan sorulara verilen cevaplara tutanak'ta yer vermemişler. Sakıncası yoksa cevapları paylaşabilir misiniz. Saygılar.

Sn. cinali, ısbır topiğinde size bu soruyu sormuştum sizde kırmayıp cevap vermiştiniz. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim.
    Maalesef yönetim belirttiğiniz gibi azınlık pay sahipleri görüşlerini hiç önemsemiyor. Benim isbir e geri dönüş sebebim temel ve teknik olarak uygun seviyelerde olmasıdır. Aşağı yukarı 3 yıl önceki fiyatlardan işlem görüyor, sentetiğin piyasa değeri bile tek başına holding den fazla diye hatırlıyorum. Üst pazar konusunu da o kadar önemsemiyorum doğrusu gidecek hisse her yerde gidiyor, bunu daha önceki rallisinde yaşadık biliyorsunuz. Ama çıkarsa da daha iyi olur tabi kide. Saygılar

Sayfa 839/904 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •