Cimbom GALATASARAY şampiyonum CİMBOMUM
Cimbom GALATASARAY şampiyonum CİMBOMUM
Rüçhan tahtasından alım yaptım....Ortalamam 4.10 larda kaldı ...Yani GSRAY ı bölünmemiş hali ile 6.10 lardan almış oldum...
Rüçhan artıya geçti![]()
Değerli arkadaşlar,
GSRAY.E de colendi 43 alb 33 ve gedik 13 milyon lot satışta bunların bedelliye katılmak için dernek malı olabileceğini düşünüyor musunuz?
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
En güzel taraf %70 oranında lotunun parasal değerine yakın bir NAKİT para yatırılacak bir tahtada RÜÇHAN tahtası 1 saatte eksiden artıya geçti....Yani bu tahtayı alıyorlar demek oluyor bu....
Yani tahtaya NAKİT PARA GİRİŞİ olmuş oluyor....Satanınkini alıyorlar demek oluyor bu...
TSPOR bedellisinde ise RÜÇHAN tahtası hergün eksi kapatıyordu...
Fener bedellisi gibi olacak gibiyiz....
Fener RÜÇHAN tahtası kapandıktan sonra %10 üzerinde artıda şu ana....RÜÇHAN tahtası açıkken de eksilerde olmadı ...Yani TSPOR bedellisi gibi olmadı FENER....
Gsray da tahminim RÜÇHAN tahtası kapandıktan sonra yani 7 ocaktan sonra 2.30 üzerine hareket edecek gibi
Yer İmleri