Sayfa 958/998 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Gamet, buradan aldığın ücret ile ilgili açıklama bekliyoruz.
    Cevap gelmezse millet salladığını düşünecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Konu ile alakasi yok ama ilk defa duydugum icin sok oldum

Kuvâ-yi İnzibâtiye (Osmanlıca: قوای انضباطیه; Hilafet Ordusu olarak da bilinir), Kurtuluş Savaşı'nda İstanbul Hükûmeti'nin Kuvâ-yi Milliye'ye karşı kurduğu askeri örgüt. Birleşik Krallık, Damat Ferit hükûmetine 7 Nisan 1920 tarihinde Hilafet Ordusu'nun kurulması için izin verdi. 18 Nisan tarihinde kuruldu.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuv%C3...nzib%C3%A2tiye

Siz biliyormuydunuz ben ilk defa duydum. Ordunun takma ismide Hilafet Ordusu. Vay anasini
    Anlaşılan tarih dersi görmediğin belli,gördüysen anlamadığında belli,sana kızılayda zafer çarşısındaki kitapları önerdim,metroylan fazla uzak sayılmaz keçiören arası,sadece ilber ortaylının kitaplarını okusan yeterlidir,ben bile binlerce kitap okuyup araştırma yaptığım halde hala çok şey var öğrenmediğim,yani hala nirvanaya ulaşmış sayılmam.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Anlaşılan tarih dersi görmediğin belli,gördüysen anlamadığında belli,sana kızılayda zafer çarşısındaki kitapları önerdim,metroylan fazla uzak sayılmaz keçiören arası,sadece ilber ortaylının kitaplarını okusan yeterlidir,ben bile binlerce kitap okuyup araştırma yaptığım halde hala çok şey var öğrenmediğim,yani hala nirvanaya ulaşmış sayılmam.
    forum adama iyi maaş ödemeyince ne yapsın kitap alamıyor haliyle, piknik tüpüyle devam..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Netanyahu'ya üçüncü evre prostat kanseri teşhisi konmuş.

Doktor arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kurtulur mu? Kurtulmazsa ne zaman ölür?
    3. Evre olması bi nebze umut versede prostat kanserine yakalqnların çoğu uzun süre yaşıyor pankreas ve karaciğer çok hızlı götürenleri
    bir halt olacağı yok.

5. 'Erken değil öne alınmış seçim olabilir'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, seçimlerin erken yapılmasının gündemde olmadığını, ancak öne alınmış seçim ihtimalinin değerlendirilebileceğini söyledi. TV1'e konuşan Elitaş, hava koşulları nedeniyle seçimler için en uygun tarihin Ekim veya Kasım olduğunu ifade ederek, "2028 seçimlerinin 2027 Kasım ayında yapılması uygun bir zaman" dedi.

Anketler (Anayasa değişikliğinde) hangi tarihi gösterirse o zaman seçim olur.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Dolara bir kan mı geldi. Günde 0.4 lük artış normal değil. Yıl sonu kapanışları alalım. Benim tahminim 35.51

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Lise deki tarih derslerinde bu yoktu

olsa kesin hatirlardim. Tabi gittigim lise koyde oldugu icin ondan olabilir

8. Yakın zamanda sadece yağ ve yağ filtresi değiştiren oldu mu, oldu ise fiyat nedir sadece lifte kaldırıp yağı değiştirme ücreti. ?

İşçilik??

Sayfa 958/998 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •