-
Şirketin yaptıklarını, haksızlıkları şikayet etmeyinciler türüyor, bakalım amaçları ne... Kokusu çıkar nasıl olsa.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Şimdide farklı farklı kılıklarda birileri geliyor yok çağrı işini yokşieket feshi olayı işini peşini bırakın, bunlar olmazsa şirket hissesi çok iyi yerlere gelir düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.
Oysa çağrı ve fesih olayı ortadan tamamen kalkar, hiç bir yaptırım gücü olmazsa, Ulan adamlar ipleri tamamen ellerine geçirdi mi yatırımcının ümmüğünü sonuna kadar sıkar elindekini en ucuza alıp yatırımcının postasını çıkarmak için herseyi yaparlar. Geçmişte olduğu gibi,, hem zaman mekan sınırı olmaksızın daha kolay şekilde 
Yani geçmişteki üç dört yılda kendileri içinde bir çok bakımda çok daha avantajlı koşullar varken hisseyi fiyatını çıkarıp çağrıyı formaliteye dönüştürmediler şirketin önünü açmadılar ama çağrı şirket feshi falan koşulları ortadan kalkınca mı hisse fiyatını yükseltip yatırımcılar da kazansın diyecekler! Adamlar şimdide çağrı ve fesih in peşi bırakılırsa ve bunlar ortadan kalkarsa hissede herşey çok iy olacak algısını oluşturarak yatırımcıları yönlendirmeye ve hedeflerine ulaşmaya çalışıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri