Sayfa 844/905 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bazı şeyleri tahmin ediyoruz..onlara sorup onlardan teyit almaya çalışıyoruz..byd konusunda da alttan girdim ,üstten girdim ama bir türlü net teyit alamadım..ama konuşmalarının genelinden bazı anlamlar cikarabiliyoruz..körfezin en güzel limanı sizin değerimiz bu olmamalı deyince doğrudur dediler .. baticimento limanının değeri bizim için ahenk taşı görevi görecek..yalnız bizim degerimiz ondan çok daha fazla olmalı dedim.. gülüştük..
    sn.keko ahenk taşı yerine mihenk taşı demelisiniz

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bazı şeyleri tahmin ediyoruz..onlara sorup onlardan teyit almaya çalışıyoruz..byd konusunda da alttan girdim ,üstten girdim ama bir türlü net teyit alamadım..ama konuşmalarının genelinden bazı anlamlar cikarabiliyoruz..körfezin en güzel limanı sizin değerimiz bu olmamalı deyince doğrudur dediler .. baticimento limanının değeri bizim için ahenk taşı görevi görecek..yalnız bizim degerimiz ondan çok daha fazla olmalı dedim.. gülüştük..
    Batı Çimento limanı büyüklük, arka alan ve arazi olarak bizim limanın eline su dökemez.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3.  Alıntı Originally Posted by haytalı Yazıyı Oku
    sn.keko ahenk taşı yerine mihenk taşı demelisiniz
    doğru söylüyorsun dostum...galiba iyicene yaşlandık...unutkanlık çok oluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Batı Çimento limanı büyüklük, arka alan ve arazi olarak bizim limanın eline su dökemez.
    bende bizim piyasa değerimiz batıçimentonun iki katı olmazsa çok ayıp olacak dediğimde gülüştük...bakalım ona nasıl bir değer biçecekler...?? bir önceki görüşmemde ise yatırımcı ilişkilerinden byd ile ilgili bilgi almaya çalışırken yatırımcı ilişkileri çinlilerin limanları 5-10 kat fazla değerden aldığını söylemişti...bende keşke öyle bir şey olsa demiştim..körfezin en güzel yerinde keçi boynuzu gibi çok güzel bir limanı var dedim...diğer limanlar eğri büğrü ,şekiller çizerek denizin ortasına uzanma çabaları varken biziki çok güzel duruyor ve körfeze hakim bir konumda dedim...doğrudur dediler.... geriye de sabır etmek kalıyor...bakalım ileride egegübre nasıl bir değere ulaşır ??

1 milyon teuluk kapasitesini fuul doldurup hizmetini de dolar bazında yapan ,resmen para basacak bir liman ileride çok kiymetli olacaktır...öyle bir limana 100 milyonluk sermaye de komik olacak...o durumda muhakak yüklü de bir bedelsiz yapacaklar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsun dostum...galiba iyicene yaşlandık...unutkanlık çok oluyor...
    Ben Keko üstadı gördüm.
    Gayet genç ve yakışıklı duruyordu [emoji23]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla konteyner elleçleme de yok orada.

7. Son zamanlarda dolaylı olarak pozitif etkileneceği bir çok gelişme oldu ama en somut ve direkt etilececeği gelişme dün gelen limanın 100 metre büyütme haberi.
    Şubat-mart gibi ivmelenme bekliyorum ama belki de bu gelişmelerle biraz erken olabilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son zamanlarda dolaylı olarak pozitif etkileneceği bir çok gelişme oldu ama en somut ve direkt etilececeği gelişme dün gelen limanın 100 metre büyütme haberi.
    Şubat-mart gibi ivmelenme bekliyorum ama belki de bu gelişmelerle biraz erken olabilir.
    geçmişte incelediğimizde batıçimentonun kendi limanını arz etme beklentisi ile 10 kat arttığını görmüştük..demek ki güzel bir hikaye var...bakalım bizim dede neye müsade edecek ??

Sayfa 844/905 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •