bende bizim piyasa değerimiz batıçimentonun iki katı olmazsa çok ayıp olacak dediğimde gülüştük...bakalım ona nasıl bir değer biçecekler...?? bir önceki görüşmemde ise yatırımcı ilişkilerinden byd ile ilgili bilgi almaya çalışırken yatırımcı ilişkileri çinlilerin limanları 5-10 kat fazla değerden aldığını söylemişti...bende keşke öyle bir şey olsa demiştim..körfezin en güzel yerinde keçi boynuzu gibi çok güzel bir limanı var dedim...diğer limanlar eğri büğrü ,şekiller çizerek denizin ortasına uzanma çabaları varken biziki çok güzel duruyor ve körfeze hakim bir konumda dedim...doğrudur dediler....geriye de sabır etmek kalıyor...bakalım ileride egegübre nasıl bir değere ulaşır ??
1 milyon teuluk kapasitesini fuul doldurup hizmetini de dolar bazında yapan ,resmen para basacak bir liman ileride çok kiymetli olacaktır...öyle bir limana 100 milyonluk sermaye de komik olacak...o durumda muhakak yüklü de bir bedelsiz yapacaklar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Son zamanlarda dolaylı olarak pozitif etkileneceği bir çok gelişme oldu ama en somut ve direkt etilececeği gelişme dün gelen limanın 100 metre büyütme haberi.
Şubat-mart gibi ivmelenme bekliyorum ama belki de bu gelişmelerle biraz erken olabilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri