İsmi eggüb olan şirket, gübreden çıkarsa?
Liman halka arz edilse bize ne olur acaba merak ediyorum.
Yüzde 45'i bizim ya?
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üretimi tamamen durdurduklarını biliyorum dostum...şimdilik sadece yurtdışından ithal edip yurtiçinde satıyorlar...duran bir fabrikayı yeniden çalıştırmak da çok zahmetli ve maliyetli...keşke bir daha hiç üretim yapmasalar...hatta olan fabrikayı da tamamen tasfiye etsinler...gübre işinin katma değeri yüksek değil...hamallıktır...riski yüksek, ülkenin ekonomik durumundan çok hızlı etkileniyor..
liman işi daha temiz ve katma değeri yüksek bir iştir...az emek ile çok gelir elde edebiliyorlar...ben olsam gübreye bir daha el sürmem...
ileride liman için alan ihtiyacı olursa bence gübre ile ilgili her şeyi kaldıracaklar...tıpkı tank çiftliğini kaldırdıkları gibi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
yıllar önce bu hissede pozisyon aldığımda bu şirketin ileride tamamen liman işine odaklanacağı öngörüsünde bulunmuştum...şu anda yavaş yavaş iş oraya gidiyor...hele bir limandan ballı gelirler elde etsin gübreye bir daha bakmazlar bile...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
tavanımız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....900 bin civarı da alım için bekleyen var....
Yer İmleri