Sayfa 846/980 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7837 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    sesımı duydu ...
    bu habere bir tavan yakışırdı...bakalım dede yapacak mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mantık olarak baktığımızda şirketin gübre işinden çıkması gerektiğini anlıyoruz...bence geçmişte dede karı törpülemek için hep gübreden göstermelik zararlar açıkladı...liman işi daha kayıtlı ve kar kaçırılamaz görünüyor...gönlüm gübre işinden tamamen çıkmasından yanadır...gübre fabrika alanını da liman arka sahasına eklerlerse çok daha iyi olur...
    2023/12 stoklar 335.903.000 TL
    2024/9 stoklar 21.554.000 TL
    Gübre işinden çıktılar. Kalan ufak kırıntıları satıyorlar. Bundan sonra üretim yapacaklarını sanmam.

İsmi eggüb olan şirket, gübreden çıkarsa?
    Liman halka arz edilse bize ne olur acaba merak ediyorum.
    Yüzde 45'i bizim ya?

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    karşımızda ileride fuul ve dolar bazında çalışacak bir liman görüntüsü var...bu başlı başına güzel bir beklentidir...ama bu beklentiye ayrıca bir satın alma haberi gelirse ?? (ki bu ihtimal de güçlü görünüyor ) o zaman da yatırımcı ilişkilerinden bey efendinin dediği gibi değerinin 5-10 katından pay satışları gerçekleşir...

her iki durum da bize yarar...
    Satın Alma haberi derken, sahibi olduğunuz bir otomobili satmaya kalksanız bi yıkar , güzel parlatırsınız. Konteynır Limanı ile ilgili geri saha ve iskeleleri uzatma işi de bence buna benziyor, allayıp pullayıp görücüye çıkarmaya...

5.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    2023/12 stoklar 335.903.000 TL
    2024/9 stoklar 21.554.000 TL
    Gübre işinden çıktılar. Kalan ufak kırıntıları satıyorlar. Bundan sonra üretim yapacaklarını sanmam.
    üretimi tamamen durdurduklarını biliyorum dostum...şimdilik sadece yurtdışından ithal edip yurtiçinde satıyorlar...duran bir fabrikayı yeniden çalıştırmak da çok zahmetli ve maliyetli...keşke bir daha hiç üretim yapmasalar...hatta olan fabrikayı da tamamen tasfiye etsinler...gübre işinin katma değeri yüksek değil...hamallıktır...riski yüksek, ülkenin ekonomik durumundan çok hızlı etkileniyor..

liman işi daha temiz ve katma değeri yüksek bir iştir...az emek ile çok gelir elde edebiliyorlar...ben olsam gübreye bir daha el sürmem...

ileride liman için alan ihtiyacı olursa bence gübre ile ilgili her şeyi kaldıracaklar...tıpkı tank çiftliğini kaldırdıkları gibi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. yıllar önce bu hissede pozisyon aldığımda bu şirketin ileride tamamen liman işine odaklanacağı öngörüsünde bulunmuştum...şu anda yavaş yavaş iş oraya gidiyor...hele bir limandan ballı gelirler elde etsin gübreye bir daha bakmazlar bile...

7. tavanımız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....900 bin civarı da alım için bekleyen var....

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tavanımız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....900 bin civarı da alım için bekleyen var....
    gec de olsa kıpraşmalar var hayırlısı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 846/980 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •