Alkolün beyni öldürmediği,beyni öldüren şeyin bir düşünce veya ideolojiye iğfal ettirmek olduğu bence kanıtlanmıştır.![]()
Alkolün beyni öldürmediği,beyni öldüren şeyin bir düşünce veya ideolojiye iğfal ettirmek olduğu bence kanıtlanmıştır.![]()
şu videoyu mutlaka izle..
daron hoca müslümanım allahada inanıyorum diyen biri !!!
nobeli aldığı teori olduğu gibi siyonist ve ülkelere çöken avrupa ve ingilizlere giydirimekle alakalı.
https://www.youtube.com/watch?v=-QhaiOWknzA&t=1781s
sorsan bu bizim yobaz kafaya... bilimciler atayizdir.
ulan adam siyonistlere giydiren ne bok olduklarını anlatıyor.. adama nobel takıyolar
bilim acımaz abicim.... siterler..
![]()
abka yı kızdırmışınız faşist demiş son yazanlara
onu ikna edemezsiniz sizide o ikna edemez bu yüzden yormayın kendinizi.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Forumda bazı arkadaşların da yazdığı gibi...
Bir takım şeriat yanlılarının, mevcut koşullarda AKP'yi eleştirmesi doğaldır.***
Bu, R.T.E sayesinde dilimize girmiş "takiyye" ifadesinin de gereğidir.
Kur'anı Kerim açısından kökeni, Âl-i İmrân sûresinde (3/28) geçen tükāt olup,
Etimolojik açıdan Arapça sözlükte; "bir kimseyi(müslüman) tehlikeden korumak" anlamındaki vaky (vikaye) kökünden gelir.
"Müminlerin kendilerinden olanları bırakıp kâfirleri dost edinmemelerini, fakat onlardan sakınıp korunma halinin bundan istisna edildiğini belirten ayettir" aynı zamanda.
Ezcümle, gelinen noktada ülkemiz bunlar tarafından Dârülislâm olarak nitelendirilse de,
bu "liberal politikalar" sürdürülürse muhtemeldir ki zamanla Dârülharp kategorisine yeniden alınacaktır.
***Benim eleştirim bu temelde değil!!!
Son düzenleme : KısaVade; 04-01-2025 saat: 22:28.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
E. Tümamiral Cihat Yaycı:
“Dünyadaki hiçbir devlet, uluslararası arenada, hapse attığı terör örgütü liderini, 25 yıl sonra, hapisteyken, siyasi muhatap kabul ederek kendi pozisyonunu zayıflatmamıştır.
Dünyada bunun bir örneği daha asla yoktur!”
Üstadım, naçizane fikrim...
Örnek yok değil, var. Aynı demiyorum ama...
IRA vb...
Devlet denilen organizasyon pragmatistir, olmalıdır...
Siz devletinizin ulusal çıkarlar konusunda pragmatist olduğuna inanıyor musunuz.?
Temel mesele burada. Devlet aygıtının önceliğine toplumun inanması.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri