Sayfa 848/905 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    70 geçilemedi...uğraştıracak.. ihtiyar..[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bizim ihtiyar bir öpüyor, bir dövüyor.
    Kafası sürekli karışık.
    [emoji23]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bizim ihtiyar bir öpüyor, bir dövüyor.
    Kafası sürekli karışık.
    [emoji23]

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yahu şu ihtiyarın ölmesini çok isteyen yatırımcı var...kötülere herhalde bir şey olmuyor.... bu ihtiyar ölürse egegübre tavan tavan gidecek diyenler var...

ben kimseye bedua etmem....ALLAH hayırlısını yapsın diyorum...ama borsada bir kaç tane ihtiyarın helvasını yemek isteyen çok yatırımcı var...yatırımcılarına çok çektirdiler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ARÇELİK Global CEO'su Hakan Bulgurlu, Arçelik'in Kocaeli Çayırova'daki çamaşır makinesi tesisinin Manisa'ya taşınacağını belirtip, şu bilgileri verdi: Ayrıca 2022 yılında Whirlpool Corporation'ın Rusya'daki üretim tesisleri ve ticari faaliyetlerini satın alarak faaliyetlerimizi genişlettik.5 Nis 2024

Arçelik'in bütün üretim tesislerini bu sene Manisa ya taşıma durumu varmış sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    ARÇELİK Global CEO'su Hakan Bulgurlu, Arçelik'in Kocaeli Çayırova'daki çamaşır makinesi tesisinin Manisa'ya taşınacağını belirtip, şu bilgileri verdi: Ayrıca 2022 yılında Whirlpool Corporation'ın Rusya'daki üretim tesisleri ve ticari faaliyetlerini satın alarak faaliyetlerimizi genişlettik.5 Nis 2024

Arçelik'in bütün üretim tesislerini bu sene Manisa ya taşıma durumu varmış sanırım.
    Manisali olarak eggub Manisaya taşıyalım.
    Herkes rahat etsin.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Herkes rahat etsin.

Limanı taşıyalım.
    Bir zamanlar sırasının birisi Ankara ya deniz getireceğim demişti ve insanlar inanmış ve siyasi seçilmişti.
    Bizde limanı Manisaya getirelim

Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Herkes rahat etsin.

Ben demiyorum ki, şirketin CEO su açıklama yapmış. Hatta şirket 3 yıl önce KAP a açıklama bile yapmış.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/995105

7.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku

Gerçekse eğer Ege gübre yönetiminin bu tüm girişimleri önceden fark edip limanı büyütmeye odaklanmasıdan dolayı tebrik etmek lazım Vestel zaten var, Arcelik de dünya devi, bölge global ölçekli markaların üretim üssü ve cazibe merkezi olacak desenize.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. 13,5 Milyon TL para çıkışı olmuş . - 370 Bin lot

Sayfa 848/905 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •