Sayfa 36/273 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 281 - 288 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Dün gazı koşusunu 9 ncu sırada bitirdi. İki kere arka arkaya gazi koşusu olur mu bu essegin keyfine kalmışiz artık. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Puahahahhahshsk

Gülmekten öldüm ya
    Allah ta seni güldürsün emi

Bu eşek suyuniçinde koşmasını bilmiy, o yüzden yarışa sokmamak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dün gazı koşusunu 9 ncu sırada bitirdi. İki kere arka arkaya gazi koşusu olur mu bu essegin keyfine kalmışiz artık. Ytd
    Günaydın Spenc abüü la
    Gunaydın Bozkurt abeyy
    Taktacunun dimsahu abcamun bacaunu gaptı, çırpınıp duru garş.Yuddu yudacak

Kolpacı hc amcan yerli gibi alım yapmış. Yurtdışından sen gel alım yapsaydı daha iyi olurdu. Yabancı giriyor havası katardi.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Amcaan kulağını delip bırakır çokta şeytmesin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kolpacı hc amcan yerli gibi alım yapmış. Yurtdışından sen gel alım yapsaydı daha iyi olurdu. Yabancı giriyor havası katardi.. ytd
    Abcam anadolu gopmuş gidmiş alamayaya, okuma bilmrz ama alamca bilür, nası alsun ne bülür spenc abü laaa.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Günaydın Spenc abüü la
    Gunaydın Bozkurt abeyy
    Taktacunun dimsahu abcamun bacaunu gaptı, çırpınıp duru garş.Yuddu yudacak
    Bende iki Arap, bir tane İngiliz 🐎 atı var, iki de essek. Essekler son iki senedir bedava otluyor, yiyiyor içiyor. Ama hepsi aynı çiftlikte yiyiyor,içiyor aynı kapa yapıyor.. eşeklere gözüm gibi bakıyorum diğerlerini saldım çayıra dağ, bayır, çimen dolanıyor. İki essekten biri elbet gün gelecek gazı koşusunda parmakla gösterilecek 2 ncı yarıyıla yakın mı olur sonrasında mı olur bilebilemem. Eşek gozlulerim benim.. 😊 ytd

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Amcaan kulağını delip bırakır çokta şeytmesin
    Abcamun gulağı galmıştı bozgurt abü, onuda taktacu😂 kibaruca yazdum bööz

Sayfa 36/273 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •