Sayfa 849/904 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899 ... SonSon
Arama sonucu : 7227 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Gerçekse eğer Ege gübre yönetiminin bu tüm girişimleri önceden fark edip limanı büyütmeye odaklanmasıdan dolayı tebrik etmek lazım Vestel zaten var, Arcelik de dünya devi, bölge global ölçekli markaların üretim üssü ve cazibe merkezi olacak desenize.
    Gerçek işte, şirket Kap a açıklama bile yapmış ama şimdiye kadar taşınmamışlar. Belki uygun bir zaman bekliyorlardır o şirketin bileceği iş.

https://www.manisahaberleri.com/arce...saya-tasiniyor

Arçelik Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Bulgurlu, şunları kaydetmişti:

"Whirlpool'un Türkiye'deki üretim operasyonlarını satın alarak stratejik büyüme vizyonumuz kapsamında önemli bir adım atıyoruz. Manisa, lojistik, ihracat olanakları ve geniş yardımcı sanayi ekosistemi açısından global pazarlara erişimi olan önemli bir üretim merkezi. Bu atılım, Avrupa başta olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz diğer pazarlarda da artan talebi karşılamak adına Arçelik'e önemli bir katkı sağlayacak. İleri üretim teknolojilerimiz, inovatif ürün teknolojilerimiz ve sürdürülebilirlik alanındaki öncü uygulamalarımızı bu tesislere de entegre ederek önemli bir sinerji yakalamayı hedefliyoruz. Beyaz eşyada önemli bir üretim merkezi olan ülkemizin ihracat potansiyelini artırmak adına da değerli bir hamle yapmış olduk."

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Gerçek işte, şirket Kap a açıklama bile yapmış ama şimdiye kadar taşınmamışlar. Belki uygun bir zaman bekliyorlardır o şirketin bileceği iş.

"Whirlpool'un Türkiye'deki üretim operasyonlarını satın alarak stratejik büyüme vizyonumuz kapsamında önemli bir adım atıyoruz. Manisa, lojistik, ihracat olanakları ve geniş yardımcı sanayi ekosistemi açısından global pazarlara erişimi olan önemli bir üretim merkezi. Bu atılım, Avrupa başta olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz diğer pazarlarda da artan talebi karşılamak adına Arçelik'e önemli bir katkı sağlayacak. İleri üretim teknolojilerimiz, inovatif ürün teknolojilerimiz ve sürdürülebilirlik alanındaki öncü uygulamalarımızı bu tesislere de entegre ederek önemli bir sinerji yakalamayı hedefliyoruz. Beyaz eşyada önemli bir üretim merkezi olan ülkemizin ihracat potansiyelini artırmak adına da değerli bir hamle yapmış olduk."
    Ben bu haberleri tesadüfen oğlumdan öğrendim. Arçelik'i uzun süredir ayrıntılı takip etmediğim için gözümden kaçmış.

Alıntı Originally Posted by executive Yazıyı Oku
    13,5 Milyon TL para çıkışı olmuş . - 370 Bin lot
    Bunlar günlük işler, arada kar realizasyonları olacak tabi, ara ara hepimiz yapmıyor muyuz hisse bazında.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku

Teşekkürler, bu yatırımdan haberim yoktu, kim bilir bölge için daha hangi şirketlerin ne gibi planları var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Buralardan toparlayıp tekrar 70 üstüne atarsa anlamlı olur, 5 liralık düzeltme daha ne olsun.

6. İhtiyarın..öpme günü..öpmeyi daha çok tercih ediyor..seviyor..[emoji23] cengiz abinin kulakları çınlasın..[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Son öpen iyi öper diyelim.

8. Gene öptü..[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 849/904 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz